![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Afirmatiile fara argumente la fel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura vina este a celei care l-a avortat, a avorta inseamna a ucide, parintele care a facut asta si cei care au indemnat parintele sa faca asta vor plati scump. Acum nu este vina lui Dumnezeu pentru ca omul a comis acest pacat si din mila lui prea mare nu prea are cum sa dea pierzarii acele suflete nevinovate. Fiecare are dreptul la viata, deci Dumnezeu avea intentia de a le da viata pe pamant, insa acest lucru a fost stopat de om prin avort. Acum Dumnezeu nu are vreo vina pentru ca un om care nu stie ce vrea de la viata a facut acest avort si a stopat viata pe care un prunc trebuia sa o aiba. Sincer ar trebui sa le punem o intrebare celor care avorteaza copii, sa-i intrebam de ce fac asta?. Sper sa intelegi raspunsul meu |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multumesc pentru recomandare si la randul meu, o fac mai departe oricui doreste sa aiba o imagine cat de cat clara, despre cum "lucreaza" Dumnezeu, in masura in care poate si vrea sa perceapa esenta si "mesajul". Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca pastrez o puternica impresie, desi au trecut cateva luni de la vizionare. Ce sa zic.... ma cutremur si tac. Doamne ajuta! Last edited by cezar_ioan; 22.11.2012 at 03:48:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Am văzut filmul și m-a impresionat, cum altfel? Cred că întreaga paletă a problematicii credinței e abordată aici, iar argumentele, și de o parte, și de cealaltă, sunt mult vehiculate, inclusiv pe acest forum.
Deosebit de interesantă am găsit asemănarea dintre credința lor și credința noastră, faptul că Ortodoxia se aseamănă atât de mult cu iudaismul, continuându-l, de fapt, cu o mare, capitală diferență: Hristos, cel care „n-a venit să strice ci să plinească (desăvârșească)” Legea, înnoind-o și făcând-o universală. De aici și fatalismul în care se aflau acei evrei, pentru că nu-L cunoșteau pe Dumnezeu sub chipul lui Hristos. Altfel au înțeles suferința, altfel au îndurat-o creștinii care au trecut prin experiențe similare. |
|
|||
|
|||
![]()
Evident, doar sfaturile tale si ale institutiei tale sunt valoroase. Noi restul suntem doar niste inselati pentru fanaticii ca tine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca sper ca Dumnezeu intr-o zi va eradica fanatismul religios din noi. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Luca 13, 31-35
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
vrea sa te lumineze, dar nu are pe cine.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? | bodale | Intrebari utilizatori | 2 | 09.03.2012 14:08:14 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Drept la impartasanie! | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 10 | 11.05.2010 11:10:18 |
Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! | ortodox4life | Generalitati | 5 | 15.10.2008 18:44:55 |
|