Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2012, 17:17:57
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Talking subiectul topicului

Putem invia mortii?

Revin, care este concordanta dintre Teoria M (fosta Big-Bang) si invatatura Sf Ioan Damaschin ?
Astept explicatii detaliate de la cel care a postulat acesta teorie proprie, inginerul Eugen7 Gantolea !
Vechi 27.11.2012, 18:02:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
Putem invia mortii?

Revin, care este concordanta dintre Teoria M (fosta Big-Bang) si invatatura Sf Ioan Damaschin ?
Astept explicatii detaliate de la cel care a postulat acesta teorie proprie, inginerul Eugen7 Gantolea !
Domnu' Lemnaru mai lasati-l pe Eugen in pace.
Mai bine ne spuneti varsta la care v-ati spovedit prima data.
Ce ziceti, aveti curaj?

Apropo, mai faceti Tai Chi?
Vechi 27.11.2012, 18:15:07
LgMihail's Avatar
LgMihail LgMihail is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.11.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce ziceti, aveti curaj?

Apropo, mai faceti Tai Chi?
Nu vad de ce l-ar lasa in pace. Ceea ce ii cere neica_nimeni_altul are directa legatura cu topicul. Ceea ce faci tu miroase a securism.

Nu ti-am vazut afisata orientarea religioasa. Nu ai ? Nu te incadrezi pe niciunde? Hm?
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif)
Vechi 27.11.2012, 18:17:44
UNNOOM
Guest

Implicit

Doua pagini de "atacuri la persoana"! Pentru cine sunt relevante si la ce sunt utile din moment ce suntem aproape niste anonimi...!?
Vechi 27.11.2012, 18:23:50
LgMihail's Avatar
LgMihail LgMihail is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.11.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Doua pagini de "atacuri la persoana"! Pentru cine sunt relevante si la ce sunt utile din moment ce suntem aproape niste anonimi...!?
Subscriu. As prefera ca AlinB sa inceteze in masura in care aici - in absenta sa - se vorbea On Topic!
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif)
Vechi 27.11.2012, 21:02:25
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LgMihail Vezi mesajul
Subscriu. As prefera ca AlinB sa inceteze in masura in care aici - in absenta sa - se vorbea On Topic!
extrem de ontopic.
Vechi 28.11.2012, 00:01:35
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LgMihail Vezi mesajul
Tu stii sa citesti sau ce e aia "on topic"?

Fa un efort, citeste titlul topicului si explica-mi si mie ce legatura are cu "teoria M" care in mintea confuza a lui Lemnaru se numeste "fosta Big-Bang"?

Citat:
Putem invia mortii?
Citat:
Eugen7 G, cum ramane cu concordanta dintre invatatura lui Ioan Damaschin si Teoria M ?
Mai sustineti in continuare aceasta fabulatie ?
Vechi 28.11.2012, 00:40:54
Senior Member

Talking Teoria M si singularitatea dinainte de Big-Bang

Citat:
Fa un efort, citeste titlul topicului si explica-mi si mie ce legatura are cu "teoria M" care in mintea confuza a lui Lemnaru se numeste "fosta Big-Bang"?
AlinB, nu te mai chinui cu constatarile tale de om vesnic plictisit si satul de atata citit

citeste pe wikipedia, de unde-ti place tie sa te documentezi

http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_M#Big_Bang

anticipand ca e posibil sa nu ai chef am sa-ti extrag de acolo

"Pentru ca "teoria stringurilor" să devină "teoria tuturor lucrurilor existente în univers", ea trebuia să explice nașterea universului, adică momentul la care s-a produs Big Bangul. Timp de zece ani fizicienii au cercetat posibilitatea celor două teorii de a se explica una pe alta, de a se completa. Rezultatele însă au fost dezastruoase, iar curând teoriile au fost aproape de autodistrugere reciprocă.

ercetătorii Big Bangului au ajuns prin extrapolare din ce în ce mai aproape de momentul crucial: mai întâi mai aproape cu un miliard de ani, apoi la momentul formării primilor atomi, apoi când universul avea numai câteva sute de mii de ani, și până la urmă la momentul când universul număra doar câteva secunde de existență. Aici fizicienii s-au confruntat cu o dificultate majoră: „Problema fundamentală a cosmologiei este că legile fizicii, așa cum sunt ele cunoscute, sunt anulate în momentul Big Bangului.

Unii spun, ce e rău în asta, ce e rău dacă legile fizice se prăbușesc? otuși, pentru un fizician aceasta este un dezastru. Toată viața ne-am dedicat faptului că universul se supune unor legi cunoscute, legi care pot fi transcrise în limbajul matematicii, dar aici avem miezul universului însuși, o piesă care însă lipsește și care transcende legile fizice.” (cf. Michio Kaku). Momentul Big Bangului mai este cunoscut și sub numele de singularitate cosmică („cosmic singularity”), adică locul unde ecuațiile își pierd sensul"

ahh, era sa uit, e prea mult text pentru tine ... mai ia un pic

Cercetătorii au ajuns iarăși la încercarea de a explica singularitatea ce a precedat Big Bangul, de data aceasta cu ajutorul teoriei M. În anul 2001 aceasta a suferit o transformare din partea lui Burt Ovrut. Deși până atunci se credea că a 11-a dimensiune este un loc pașnic în care universurile-membrană plutesc liniștit, Burt Ovrut spune că de fapt „Universurile se mișcă prin dimensiunea 11 ca niște valuri imense puternice.”

El mai spune că nu este atât de mult loc pentru toate universurile, așa că dacă ele se mișcă, atunci există posibilitatea ca ele să se lovească unele de celelalte. De fapt, ele ori se depărtează unul de celălalt, ori se lovesc. Următoarea întrebare logică este ce se întâmplă când universurile paralele se ciocnesc? Răspunsul este dat de astronomul Neil Turok: consecința întâlnirii a două universuri paralele este un Big Bang.

in mod sigur tu vei intelege cu totul altceva (din citatele de mai sus) decat orice om cu mintea cat de cat exersata

P.S.
deoarece am vazut obsesia lui AlinB fata de acest "Lemnaru", mi-am permis sa fac o asociere simpla intre obsesiile de pana acum ale lui si anume: geocentrism, Pr Badulescu, www.hexaimeron.ro, si am descoperi cu usurinta la cine anume se refera acesta:

surpriza: Lemnaru este chiar proprietarul/administratorul saitului www.hexaimeron.ro se poate verifica aici http://www.rotld.ro/

Eu, neica_nimeni = neica_nimeni_altul, as fi fost bucuros sa pot fi proprietarul si adminul acelui sait si nu numai.

Doar daca AlinB, prin puterea de reprezentare cu care a fost investit de Eugen7 Gantolea, ma poate face proprietarul acelui sait, atunci de ce nu, glumesc desigur :))

P.P.S
Stimate Dl Lemnaru, daca intamplator veti citi vreodata aceste randuri, sa nu credeti ca m-am substituit vreodata s-au mi-am propus sa vorbesc in numele Dvs, va rog sa-i scuzati impertinenta lui AlinB care este posibil sa se refere la Dvs in continuare, crezand ca sunt eu.

Last edited by neica_nimeni_altul; 28.11.2012 at 00:46:17.
Vechi 27.11.2012, 21:13:44
Senior Member

Talking De curaj ducem lipsa, domnu Gantolea, de curajul confruntarii

Citat:
Ce ziceti, aveti curaj? Apropo, mai faceti Tai Chi?
Alo, Domnu' AlinB, la ce-ti foloseste tie treaba cu "patrafiru", esti cumva un ortodox care nu are loc la spovedanie si ai impresia ca ma bag eu in fata dupa ce ai stat trei zile la coada, la Pr Badulescu? Stai linistit, e loc pentru toata lumea in rai, toate la timpul potrivit.

Te asigur AlinB ca sunt extrem de spovedit, de nenumarate ori din copilarie si pana in prezent, de catre diferiti preoti ortodocsi, la ce te ajuta aceasta informatie, ne spui si noua, te face mai destept ?

Am vazut ca esti geocentrofob, mai ai si alte fobii, esti rasist cumva, cu homosexualii ce zici, esti tolerant sau nu esti, spune cinstit, ca la spovedanie, sa te "citeasca" toata lumea ... de parca ar interesa pe cineva "parerile tale", dar nu conteaza, fii insistent, nu te lasa, baga mare, ia zi-le tu, mai inteligentule !

Probabil esti rau dereglat la resurse, daca ai ajuns sa-mi spui Domnu Lemnaru, nu ma deranjeaza, poti sa-mi mai spui si Badulescu sau LgMihail, sau "neica_nimeni_x", nu conteaza, spune cum iti vine tie mai usor, asta e cel mai putin important ...

Am facut Tai Chi?... si ce am mai facut, ia spune tu domnu detectiv, care le stie pe toate ca un om mare: electro tele, electro simplu, liceu, scoala, gradinita, orfelinat, maternitate; de mama ta stii ceva, poate a intrat si ea in schema, ia sa o intrebi, poate ma cunoaste personal si-ti spune si ea ceva ce tu nu stii ... stii tu foarte bine la ce ma refer ... sau nu stii ?

Limbajul tau suburban de exprimare sper ca va fi penalizat conform regulilor acestui forum crestin ortodox.

Referitor la Eugen7 Gantolea, astept in continuare raspunsuri pertinente referitoare la Teoria lu Gantolea (cosmologia) si cum se armonizeaza aceasta cu noua Teorie M.

P.S. Da cine-i si Lemnaru asta de care intreaba AlinB, trebuie sa ma simt onorat de comparatie sau nu?

Last edited by neica_nimeni_altul; 27.11.2012 at 21:35:32.
Vechi 27.11.2012, 21:29:15
N.Priceputu
Guest

Implicit

Mi se pare mie, sau de la atacul la persoană s-a trecut la atacul la mamă? Cred că cineva ar trebui să zică stop.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Semnele mortii Ionut27 Generalitati 9 14.10.2013 18:34:53
Cum putem ii mai putem ajuta pe cei dragi care s-au stins? alex190 Spiritualitatea ortodoxa 14 12.09.2012 21:24:24
Anuntul mortii Ioan-Victor Generalitati 16 26.09.2010 07:24:20
Mortii rafella Generalitati 146 22.06.2010 17:18:45
Inaintea mortii mara2008 Generalitati 9 25.08.2008 12:23:15