Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan
Amice, am o veste proasta: tocmai ti-ai ranit sufletul. Cine te-a hipnotizat sa faci asta mai mereu?
Vestea buna ti-o dau tot eu: cui pe cui se scoate!
P.S. Cand te mai incearca patima sintezelor, asigura-te ca ai facut, mai intai, o analiza buna. Poate fi si hipnoanaliza, daca psihanaliza te costa prea mult (timp si bani)...
|
Cezar, nu e o veste proasta, pentru ca tu ai conceptii diferite fata de mine, si eu cred ca si fata de cele ortodoxe, deci ce consideri tu gresit e posibil sa fie de fapt bine, dar tu nu stii. Daca nu am afirmat si propovaduit hipnoza si alte practici oculte si am afirmat ce spune ortodoxia, din punctul meu de vedere e foarte bine. Tu iti expui invatatura ta, preluata de unde ai gasit cate ceva conform conceptiilor tale, eu incerc sa o caut doar pe cea ortodoxa, de aceea cei care gandesc ca mine dau citate din invatatura Biserici sau sfinti. Cei ce au conceptii moderniste am observat ca au un discurs propriu, isi expun logica lor, gandirea lor, nu prea ii intereseaza ce spune Biserica sau sfintii. Pe mine ma intereseaza ortodoxia, nu cezarianismul, sau alte credinte proprii. Si nu doar pe mine, sunt multi ortodocsi care nu doresc sa afle invataturile ecumensite pe forum.
Eu am scris pentru cei ce doresc sa afle adevarul ortodox, pentru ca se propovaduia o tehnica straina de ortodoxie. Daca vrei il asculti, dar stiu ca nu vrei, deci nu are rost un dialog in care tu te bazezi pe ce iti spun logica si ratinamentul tau, si nu cea ortodoxa. Eu am mai spus, pare ca modernismul, ecumenismul e o alta religie, cei ce au aderat la aceste conceptii au un alt mod de gandire, mai mult protestant decat ortodox. De aceea in multe cazuri avem pareri divergente, nu doar in cazul acesta (care e si cel mai grav, hipnoza tinand de ocultism).