Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2012, 18:57:08
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Cred că nu ești suficient de atent la mesajele mele. Eu n-am spus nici că Părintele le spuna ortodocșilor că pot să practice yoga, nici că yoga i-ar duce la Hristos, fără de Care nu este mântuire. Am spus doar că acorda o relativă însemnătate și căutărilor spirituale din alte religii sau culturi, socotindu-le rămășițe ale revelației primordiale, conform Dogmaticii ortodoxe, după cum am arătat în răspunsul dat lui Miha-Anca.
Nici eu nu am spus ca tu ai fi zis asa ceva, ci ca am citit eu mai demult. In legatura cu alte religii, nu tot ce e in alte religii e neadevarat, pentru ca nu are cum. Problema e ca nu are nicio importanta, daca ne gandim si cultele neoprotestante au multe lucruri comune din invatatura ortodoxa, mai au ceva si musulmanii, si evreii. Oricine cauta adevarul cu adevarat e luminat de Domnul sa il si gaseasca, cum s-a intamplat cu Sf. Cornelie Sutasul. Evident, nu-l va gasi in religia lui, ci va afla de Hristos si de Biserica. Despre alte religii scrie in Sfanta Scriptura ca toti zeii neamurilor sunt idoli.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Ierarh adevarat- mai exista la noi asa ceva aurel1211 Mari Duhovnici si predicile lor 24 04.03.2013 19:26:09
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! flying Despre Sfanta Scriptura 203 18.05.2010 20:31:10
Psihologie sau Ortodoxism C-tin Teologie si Stiinta 93 10.04.2008 13:58:36