![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Viermii aia uriasi care incearca sa manance tot ce prind!
|
|
|||
|
|||
![]()
In acest caz chiar imi pare sincer rau de tine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Și mie îmi pare sincer rău de oricine nu citește Science Fiction. Nu știți ce pierdeți - sau credeți că știți, dar vă înșelați; îmi pare sincer rău de oricine confundă o ideologie dogmatică cu adevărul eliberator.... cu atât mai mult cu cât aceasta, în mod real sau doar imaginat, îi impune diverse limitări, de genul "nu e bine să citești SF", sau "nu e bine să asculți rock" etc...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by UNNOOM; 29.11.2012 at 19:43:03. |
|
|||
|
|||
![]()
@MihaiG
Limitarile sunt ca sa te salveze si nu sa te ,,limiteze". Este rau cand suntem bolnavi si ne suparam pe medic! |
|
|||
|
|||
![]()
Știți că sunt și medici care își înșeală pacienții, atribuindu-le boli închipuite, ca să vândă cât mai multe medicamente ? Sau persoane care înșeală bolnavii, pretinzând că sunt medici deși nu sunt ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu! Ca lupi in haine de oi sunt destui!
Si tocmai ne reantoarcem la adevaratul off al acestui thread: sa nu ne trezim noi in aceasta ipostaza chiar si fara de vrerea noastra! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu pe cati conving apelurile la "austeritate"!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum m-a ajutat pe mine site-ul CrestinOrtodox? | Nicole_Alma | Intamplari adevarate | 5 | 27.09.2010 11:03:50 |
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 81 | 16.03.2010 19:28:50 |
|