![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Dl Eugen7,
propunerea mea este sa analizam chestionarul Dvs, intrebare cu intrebare, sa comparam raspunsurile oferite de Dvs cu raspunsurile oferite de mai multi preoti ortodocsi, si impreuna sa corectam ceea ce se va constata ca a fost eronat ... fara a incerca sa invinovatim pe nimeni de convingerile sale personale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Postarile si afirmatiile mele sunt in asentimentul metodologiei Sfantului Luca al Crimeii, care in contemporaneitate are o pozitie teologica ortodoxa pertinenta fata de stiinta. Ca sa poti corecta pe cineva intr-un anumit domeniu, trebuie sa cunosti cel putin notiunile de baza din acel domeniu...
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, care este raspunsul Dvs referitor la concordanta dintre Teoria M si Dogmatica Sf Ioan Damaschin, va rog sa argumentati. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt ca Toma "necredinciosul"... si doresc sa verific cunostintele dvs de baza din domeniul stiintific, de aceea v-am adersat intrebarile din postarea anterioara.
Va asigur ca sunt nepartinitor si daca dovediti ca intelegeti paradigma stiintifica actuala la un nivel mediu (chiar si minim) vom avea o discutie adecvata, pertinenta... o polemica civilizata reciproc benefica. Nu sunt interesat insa de discutii pseudo-stiintifice si nu voi participa la acestea. Concret, orice afirmatie in domeniul stiintific trebuie sa intruneasca rigorile metodiei stiintifice. Precizez ca pseudo-stiinta creationismului (pseudo)stiintific nu intruneste rigorile metodei stiintifice. Cat despre "cuvantul" dvs. ... cel putin la adersa mea este "sfonat" de atacul la persoana si incercarea de denigrare. Este o realitate. Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
va rog sa revenim la intrebare ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doar daca doriti sa imi oferiti informatii private despre dvs. (studii, certificari etc.), ce pot fi verificate, este indicat sa imi scrieti mesaje private. Argumentul dvs este irelevant. Obiectivitatea afirmatiilor dvs in domeniul stiintific sunt apreciate dupa rigorile obiectivitatii stiintifice si nu dupa "parerea" nimanui.
|
||||
|
||||
![]()
Va rog sa cititi mesajul privat, si sa continuam discutia fara a ne mai abate de la intrebarea principala.
Considerati ca poate exista o concordanta intre Teoria M si Dogmatica (ortodoxa) din invatatura Sf Ioan Damaschin, argumentati raspunsul? Va rog sa nu mai faceti speculatii in afara acestei intrebari, eu cred ca este mai interesant de prezentat o varianta de raspuns. Nu trebuie sa va grabiti, daca aveti nevoie de timp,... puteti da acest raspuns mai tarziu. Last edited by neica_nimeni_altul; 30.11.2012 at 12:02:56. |
![]() |
Tags |
big-bang, cosmogie, evoluționism teist, facere, geocentrism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biblia in original | Florin-Ionut | Despre Sfanta Scriptura | 49 | 17.06.2016 16:14:13 |
Chestionar licenta (am nevoie de raspunsurile voastre) | sourire | Generalitati | 18 | 26.05.2011 11:00:48 |
Original Apocalipsa? | JeanneArc | Secte si culte | 3 | 20.11.2010 15:21:37 |
Mic chestionar legat de credinta(inceputuri, rataciri etc.) | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 16 | 04.01.2010 21:23:02 |
Chestionar | eudeea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 04.09.2009 16:33:06 |
|