![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai fi surprins sa aflii ca unii si-au cumparat pamant pe Marte. Luna s-a tranzactionat suficient, ofertele noi cuprind Marte si Venus :) Decat o calatorie dus-intors pana pe Marte ce iti ia un an si jumatate + un sejur de cateva zile acolo intr-un hotel capsula, mai bine un "total recall" ce-ti transforma visul in amintiri reale.
Last edited by ioanna; 30.11.2012 at 17:27:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Exista o comparatie, citeste prima pagina din Sfanta Scriptura, la prima zi, cand lumina era peste tot.
|
|
|||
|
|||
![]()
E irelevant ce scrie in scriptura, povestile sunt pentru copii mici.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu ai pus o intrebare din punct de vedere crestin, incercand sa gasesti o contradictie din acest punct de vedere, nu altul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Imi place ca iti place sa fi tratat bine! Pe mai departe de tine depinde!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am scris ceva, ca raspuns la textul tau. Normal ca imi place sa fiu tratat bine, tie nu ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS acum fara suparare, de ce le raspundeti tuturor trollilor si celor care nu au nicio treaba cu ortodoxia si sunt doar "gica-contra"? Dati apa la moara si nu vad rostul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au un birou si in Bucuresti. Sau aia care dau ce nume vrei tu la o stea, contra la o taxa. Si binenteles, numele alea apar doar in cataloagele lor stelare pe care nimeni nu le ia in considerare. Naivitatea e mare, din ce ar trai prostii daca n-ar fi altii si mai prosti ca ei?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi aminteste,de sotul unei prietene,bancher. La prima intalnire i-a luat flori de $120; la o doua a invitat-o intr-o excursie in Dubai,si tot asa au crescut cadourile exponential pana cand i-a cumparat si o stea :)) Mai nasol este ca i-a trecut repede fascinatia pt ea si acum sunt in divort...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religia in scoli | Maria_1 | Generalitati | 13 | 09.03.2012 15:08:56 |
Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. | doctor_faustus | Alte Religii | 39 | 12.12.2010 11:59:23 |
Religia New-Age | doctor_faustus | Alte Religii | 0 | 31.10.2010 10:43:02 |
Religia in scoala | Marius22 | Generalitati | 28 | 18.05.2010 14:35:24 |
|