Citat:
În prealabil postat de Yasmina
La bufet,este bine intotdeauna sa intrebi ce feluri sunt fiecare(asta daca nu au toate eticheta in dreptul lor).Daca se serveste ceva inedit gen dulceata de ardei iuti cu inghetata de broccoli,ne servim putin de la inceput ca pt degustare iar daca ne-a placut,ne putem
servi mai mult.Asfel ,neplacandu-ne felul respectiv sfarsim aruncand la cos alimentele,ceea ce este risipa.
Sa nu ai surpriza sa alegi ceva nou care dupa aspect si miros pare apetisant,dar in realitate intra in contradictie cu gusturile tale.De exemplu,acolo unde se servesc tot felul de fructe de mare care unora nu le plac,sau picioare de broasca,supa de broasca testoasa,creier sau matze de animale...(eeewwwiiiuuu).
Mai nou,sunt in voga si viermii sau insectele crocante,sau trase in ciocolata.
Deci mai bine intrebam,ca sa nu suferim dupa acea o indigestie pe fond mental
Cel mai mult ma enerveaza unele restaurante care isi vand ciorbele sau alte feluri ca vegetariene,cand de fapt sunt gatite cu zeama de carne.Eu pot sa fac diferenta.
|
Delicioase...evident, fara ciocolata. Cat despre faza cu ciorbele vindute ca vegetariene: minciuna si hotie. Nu stiu cum e in State, dar in Romania abunda asemnea practici.