Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Îmi amintesc de o replică din filmul „Scripcarul pe acoperiș”. Când, la nunta lui Țeitl cu Motl spiritele se încinseseră la maxim din cauză că Tevie nu-și respectase angajamentul de a-i da fiica de soție vârstnicului și bogatului măcelar, oamenii se îndreaptă către rabin cerându-i să intervină, să spună ceva. Bătrânul rabin se ridică blând și împăciutor, și spune: „Let's sit down". (min. 3:33)
Iartă-mă, Cezar, mă îndoiesc că ce ai scris mai sus îi va fi de folos lui Cătălin. Mi se pare că ai fost cam dur; poate greșesc.
Plecăciune.
|
Eu sper ca i-am fost de folos si ca recomandarea ii va folosi: exercitiul ingrijirii unei flori este cu totul binefacator pentru orice om.
Cu siguranta cei care se reped mereu sa muste din semeni (si impotriva carora ma otarasc eu insumi deseori pe forum), nu cunosc situatia de a ingriji, de a oferi sistematic ocrotire, protectie, efort intru ingrijirea aproapelui.
Aproape care poate fi, pentru inceput, o floare. Un simbol al gingasiei omului...
P.S. Pe de alta parte, da, am fost cam dur.
Te rog sa ma ierti si il rog si pe Catalin sa ma ierte. M-am iutit cam tare... Plecaciuni, fratilor!...