![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am mancat quinoa ,insa cand mi-am gatit eu nu mi-a placut cum a iesit... Apropos,adaugati si reteta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cel mai gustos e făcut în suc de roșii zdrobite la blender împreună cu gogoșarii. Se pune cam o parte de amaranth + quinoa la trei părți de lichid. La fiert se adaugă și ciupercile cu ceapă verde sau cum o fi, după gust, iar sarea la urmă. După vreo 15 minute, se oprește focul și se presoară pătrunjel și eventual mărar. E adevărat că nu e un aliment care se găsește oriunde. Pe aici sursele locale sînt: Enigma, Miracolul plantelor și Plafar. Se poate comanda și de pe net. O pungă de 500g e cam 11 lei, deci e mult mai ieftin decît quinoa.
|
|||
|
|||
|
Mi se pare cel putin ciudat vegetarianismul care se bazeaza pe surse exotice.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mai sunt si altele lasate de Domnul!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Iata ca omul cat traiste invata. Oare de asta ne simtim mai bine, gindim mai lucid in perioadele cind tinem post si consumam mai mult proteine vegetale? Mai sunt asemenea alimente care sa ne stimuleze productia de serotonina, care intretine starea de bine a organsimului si a carei lipsa, insuficienta sau consumare rapida duce la dezechilibre ale starilor psihice?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Reguli sanctificare | vs_ioan | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 05.02.2025 14:02:41 |
| Reguli | Valentin | Reguli in Biserica | 69 | 27.05.2015 14:41:58 |
| Reguli de folosire a forumului. | admin | Reguli generale de utilizare a forumului | 1 | 14.01.2011 19:08:27 |
| reguli bisericesti | oanamarieta | Generalitati | 1 | 24.02.2008 10:42:54 |
|
|