![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am fost la primarie sa cerem ajutor...ni s-a spus ca vom primi pachete de alimente si un ajutor social de 140 ron de membru de familie....ne-am apucat de facut hartii peste hartii si nu ne incadram pentru ca eu nu am lucrat decat 10 ani si nu am platit suficient la asigurari sociale....nu avem servici , avem rate la banca , intretirea a depasit orice limita , avem si o boala cu care vom merge toata viata.....nu am inteles de ce nu ne incadram , si am intrebat de ce....mi s-a spus asa "cand veti ramane fara casa atunci va vom ajuta si veti primi o locuinta sociala si ajutor social".....traim in tara nimanui....
Inainte de inceperea scolii am fost ajutati de o doamna din Bucuresti , careia ii multumim din suflet ca ne-a trimis rechizite....Simona a fost asa de incantata ca s-a laudat peste tot ca are o prietena buna la Bucuresti care i-a cumparat rechizite ....acum amandoi copii asteapta craciunul si ii intreb "ca sa va aduca mosul"..."ce crede el ca meritam"...dvs. ce credeti ca merita copii mei? Nu mai suport , imi vine sa ... nu stiu...ceva....trebuie sa raman puternica pentru ei , dar nu stiu pana cand...Dumnezeu e mare si ne vede pe toti...poate e o incercare , o lectie , sa invatam ceva...este foarte greu Noi mergem la piata cu lista...Simona a vazut mandarine si m-a intrebat cand o sa luam si noi , ca ea a mancat de la un coleg la scoala si i-au placut... Am incercat sa mai cos o fusta , un fermoar ,,,doar atat....am facut menaj la cineva pentru 100 ron din care 60 i-am dat pe medicamente ca m-a tras curentul....Simona face sah cu 25 ron pe luna ..luna asta nu am platit si instructorul a spus ca ma asteapta ,dar cat sa mai astepte,pe Ciprian l-am intrerupt de la informatica pentru ca profesoara nu a vrut sa ma stepte cu banii... Va rog din suflet sa ne ajutati...daca nu puteti material rugati-va pentru noi... Am sa las contul de alocatie de la ING ,poate stiti si cunoasteti pe cineva dispus sa ne ajute va rog dati-l mai departe.... RO35INGB0000999901758406 MARIN-BADEA CIPRIAN MIHAI(este pe numele baiatului) Doamne ajuta! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Il uram pe dumnezeu incat vrem sa-l rastignim? | cristianvisan | Botezul | 10 | 17.08.2010 22:01:46 |
Mesaje de strada- Viata vs Hi-Tech | alexdima | Generalitati | 0 | 03.09.2009 09:48:48 |
SOS-chinezi aruncati in strada! | heaven | Umanitare | 13 | 19.02.2009 21:11:03 |
"Vrem ancheta... | silverstar | Generalitati | 4 | 16.02.2009 09:28:25 |
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 8 | 25.07.2008 08:14:39 |
|