Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2012, 16:52:27
jalina jalina is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.12.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Dumnezeu este un Dumnezeu al bucuriei
Suferinta apare doar cand ne indepartam de El.
De ce apare ? Pentru ca El vrea cu gelozie sa ne faca fericiti si sa ne intoarca la El.
Dumnezeu este iubire, deci nu este impotriva iubirii .Doar ca nu trebuie sa iubim nimic mai mult decat pe El. Cine ar sti sa il iubeasca pe Dumnezeu , ar stii sa ii iubeasca si pe ceilalti .
Bucura -te in suferinta ta ,caci ea e binefacatoare,e ca o roua pentru sufletul tau ,si asa cum ai cunoscut puterea iubirii pamantesti,o poti cunoaste si pe cea a iubirii ceresti.
Roaga-te doar neincetat , cand iti vin ganduri , dureros de duioase , roaga te :Doamne Dumnezeu meu nu ma parasi ! Daca iti vei urla durerea care este foarte mare,si ajutorul lui Dumnezeu va fi pe masura .
Si un singur lucru sa ai in minte ,ca de abia dupa aceasta trecere prin valea plangerii ,vei invata cu adevarat sa iubesti ,inclusiv pe iubitul tau .Ca il vei redobandi linistita in mintea ta ,si nu vei mai suferi ,caci nu vei mai fi obsedata de barbatul din el,ci il vei iubi simplu si curat,ca om.
Erai rece ,deci aveai neoie de sentiment in viata ta .Acum a fost nevoie de suferinta ,ca sa ajungi in sfarsit la intelepciune,care este unirea mintii cu inima

Iti multumesc pentru vorbele intelepte. Voi incerca sa ma inarmez cu rabdare si rugaciune pentru a dobandi acea intelepciune de care am nevoie
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc C-tin Generalitati 27 11.10.2017 16:07:48
o mica problema de gramatica cred_cu_adevarat Generalitati 12 19.10.2011 14:01:11
O mica problema ! Darkanian Generalitati 18 08.03.2011 19:58:56
o mica problema danutzek83 Din Noul Testament 102 24.11.2010 14:38:58
Buturuga mica andreicozia Generalitati 2 18.09.2009 23:47:10