![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am fost vegana multi ani si am facut numai dus rece, vara si iarna. Vara simteam lipsa apei reci din timpul iernii. Acum merg pe zapada cu picioarele goale si nu mai am picioare si maini reci. Dar, trebuie sa recunosc, ca am facut o prostie: am mers desculta pe iarba prin ploaie. La un moment dat am simtit o sageata prin picior pana la sold si de atunci ma cam doar soldul, cand si cand. Mai face omul si greseli. Va recomand insa tutror sa va obisnuiti sa mergeti desculti pe zapada, cate un pas, doi si apoi treptat mai mult. Veti vedea ca dupa o saptamana sau doua nu va va mai speria zapada, ci veti merge cu toata placerea si bucuria, ca v-ati autodepasit. Ceea ce as vrea sa incerc, este sa tin post negru, dar cu apa de legume. In general nu imi e mila de mine si nici de corpul meu. Totusi trebuie a il tin sanatos, ca sa rezist mai multi ani, ca sa castig timp pentru mantuire. |
|
||||
|
||||
![]()
Anumite "greseli" trebuie sa faca parte din viata noastra, fiindca altfel am "scapa de sub control"... E adevarat ca si mersul pe zapada necesita mult curaj, daca nu chiar o doza mare de nebunie. Oricum, chiar si descult prin roua, trebuie multa prudenta, totul progresiv si daca nu suntem destul de constienti asupra efectelor adverse in cazul exceselor, avem mare nevoie de un supraveghetor avizat, care sa ne spuna cat timp si in ce ritm, in conditia noastra de sanatate. Totusi, in cartea mea, sfaturile erau de o simplitate dezarmanta. Se intampla totusi, ca si in religie de altfel, sa credem ca putem ajunge mai sus decat suntem sfatuiti pentru conditia noastra! Ori... nu putem deveni alpinisti, numai fiindca am urcat dealul Feleacului!...
|
|||
|
|||
![]()
Mosneagule, aud ca vine zapada, asa ca ia-ti inima in dinti si mergi un pas, doi pe zapada cu picioarele goale. Apoi repede, fara sa te stergi, iti pui ciorapi grosi si mergi pana se incalzesc picioarele. Sa vezi ca nu iti trebuie cine stie ce curaj si nu e nebunie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca glumesti! Te rog sa ne scrii cum a fost sa calci descult pe zapada. Nici o grija: vei iesi de urgenta, cel putin la inceput!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tratamente Naturiste - Ajutor | Tina06 | Generalitati | 15 | 21.12.2018 20:22:47 |
Dogme babesti | camy_d | Reguli in Biserica | 164 | 03.08.2016 14:46:05 |
Cele mai puternice tratamente naturale | luci_p109 | Generalitati | 58 | 05.03.2013 15:05:48 |
Superstitii babesti si obiceiuri gresite | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 02.04.2012 23:37:38 |
Inventii preotesti sau babesti... | Va_iubesc | Reguli in Biserica | 51 | 26.07.2010 18:18:53 |
|