![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Care sunt prerogativele presedintelui care solicita o astfel de "putere" din partea omulu care ocupa aceasta pozitie? Asta mi se pare cea mai tare chestie. Si ce propuneti? Ce ar trebui sa facem?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=RuQarnnsHno Asta a facut Basescu:a cedat suveranitatea Romaniei,nu mai tinem cont de interesul national ci trebuie sa creem statele unite ale europei ,acesta fiind planul masoneriei de mult ![]() Last edited by antiecumenism; 10.12.2012 at 00:08:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Romanii nu stiu sa fie suverani...sa fim seriosi...numai numarul de parlamentari la care s-a ajuns arata acest lucru...cu putin noroc data viitoare atingem mia...la care se adauga si cheltuielile aferente, masini, etc. Imi pare rau sa spun dar "statele unite ale Europei" sau cum vrei sa spui au adus in Romania o legislatie care ne ajuta...si cine nu vrea sa vada sa nu vada...ce termina Romania este "resursa umana", coruptia, prostia, ignoranta (nu ma intereseaza...sa alega/faca altii)...Presedintele nu are mare putere sa faca ceva, ii trebuie echipa si echipei fairplay...noi nu stim ce e ala. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti fericiti cu rezultatul alegerilor? Veti avea ceea ce asteptati?
Il citez pe Ponta: "Asa suntem noi, plagiatorii, mai votati!", referindu-se la procentajul peste 60% cu care au fost votati. Practic romanii au vrut sa-l "pedepseasca" pe Basescu prin acest vot; ma intreb, daca nu s-au pedepsit pe ei insisi votand USL?!? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intreb insa de ce uslasii nu sunt fericiti, desi au castigat alegerile?!? Nu am vazut un zambet pe chipurile lor, nu o manifestare de bucurie... Ce ascund ei? SAu, vor fi fericiti abia daca Ponta va fi numit PM. |
|
||||
|
||||
![]()
nu sunt fericiti ca bugetul tarii este mai mic decat au crezut (din acest motiv nici nu a fost votat, caci altfel...alegerile ar fi fost altele, referitor la rezultate) iar "mustele" sunt MULTE si bugetul NU ajunge pentru tot roiul
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
EDIT: sunt curios ce miscare va face Basescu, daca il va numi premier pe Ponta sau nu. Voi ce credeti? Eu mai pronostichez ca daca USL va face (cu UDMR) majoritate de 66,6% si voi modifica constitutia, Basescu va demisiona. E prea orgolios ca sa accepte umilirea si bataia de joc a USL. Daca astia fac majoritate ne vom reintoarce in anii '90... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca Basescu va demisiona, dandu-le tara pe farfurie. Nu orgoliul il mana pe Basescu, de asta sa fiti sigur. El cauta cea mai buna solutie si astept cu sufletul la gura sa vad ce solutie a gasit, caci ARE deja solutia; trebuie doar sa ne-o spuna. Basescu nu e impulsiv si nici nu lasa nimic la voia intamplarii. Ar trebui sa il cunoasteti mai bine dupa atatia ani. Acum nu mai are ambitii personale si nici ce pierde si va demonstra ca se gandeste doar la binele Romaniei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum puteti sa venerati un astfel de om, un drac in piele de om, un om diabolic de-a dreptul? Cum puteti fi asa de naiv incat sa credeti ca la o modificare a Constitutiei Basescu va demisiona? Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat.. Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate? Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,? Nu va e rusine?! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|