![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și eu n‑am nimic cu evreii, numai cu jidanii. Pentru că evreii adevărați au respectat Vechiul Testament. Jidanii n‑au nimic din Vechiul Testament, ei sunt cu Talmudul, care spune: „Pe cel mai bun dintre goimi (crestini), ucide‑l!” Și Mântuitorul spune să-l iubești pe vrăjmașul tău, nu pe vrăjmașul lui Dumnezeu." -poate la asta se referea Laura:să-l iubești pe vrăjmașul tău, nu pe vrăjmașii lui Dumnezeu:jidani,masoni,sionisti,satanisti... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu ai acel nivel duhovnicesc, ca pretentii ca ai inteles, se pare ca ai.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-tocmai ca nu am acel nivel duhovnicesc tin cont de ce zic Duhovnicii,Sfintii, ca tot ziceti de ce dau citate,pai de asta ca sa nu aberez ,sa nu postez doar parerile mele care pot fi gresite,cum fac multi... Last edited by antiecumenism; 10.12.2012 at 00:52:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu tu erai ala cu "sa moara toti evreii ca asa a zis parintele Adrian Fageteanu?". Adica ma rog, exprimarea era alta, dar logica asta era. Citat:
Deci mai bine deprinde intai discernamantul, pe urma citate si altele.
|
|||
|
|||
![]()
Mesaj sters
Last edited by Miha-anca; 10.12.2012 at 19:43:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Dacă ar deprinde discernământul, mai întâi ar tăcea pentru a învăța să vorbească, iar pe măsură ce ar deprinde discernământul ar vorbi foarte puțin sau chiar deloc, pentru că și-ar da seama că va da socoteală pentru fiecare cuvânt nepus la locul lui. Valabil este și pentru noi...mai de folos este să tăcem și să ne rugăm. Un adevărat creștin este preocupat de legătura sa cu Hristos...iar legătura o poți avea prin rugăciune și nicidecum prin pălăvrăgeala de aici, de cele mai multe transformată în polemici. Probabil că mulți nu conștientizăm că vom da socoteală de timpul pierdut pe aici în detrimentul unirii noastre cu Hristos și cu aproapele nostru.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sigur nu e invenție personală sau o vorbă adunată de prin folclor? Există vreun link, vreun verset, ceva? Citat:
Cine deci va voi să fie prieten cu lumea se face vrăjmaș lui Dumnezeu. Iacov 4:4 Și, vai, câți vrășmași dintr-ăștia sunt printre noi, bisericoșii. Ba chiar tu și cu mine cum mai iubim lumea, uneori. Așa că până la categoria „jidani, masoni, sionisti, satanisti”, mai va! Vrășmașii lui Dumnezeu suntem noi. Și prieteni de-ai noștri. Și membri din familia noastră. Și pe ăștia nu trebuie să-i iubim? Sau doar pe cine nu-mi convine mie: categoria „jidani, masoni, sionisti, satanisti”? Last edited by penticostalul; 10.12.2012 at 02:01:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Crezi ca antiecumenism o sa-ti raspunda? El doar tranteste galushte pe net cu metoda copy-paste!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Familia in regimul comunist | florinbrasov0 | Generalitati | 40 | 11.09.2016 23:24:09 |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist | mihailt | Generalitati | 44 | 29.09.2010 15:33:34 |
Profetii despre romania | IonelS | Intamplari adevarate | 74 | 22.09.2010 13:46:09 |
Materiale despre Romania | coralina | Generalitati | 15 | 12.10.2009 09:23:01 |
|