![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Va rog frumos sa ne pastram calmul caci in felul acesta in cativa ani islamul va deveni prima religie in lume
![]() Unitatea lor , fratilor este de nezdruncinat si n-ai sa vezi atata dezbinare ! Catalin , frate draga , oare nu putem sa ne pastram credinta fara a cotrobai prin sufletul si gandirea celui de langa noi ? Eu cred ca da ! Sa luam aminte la "propaganda"cu adevarat daunatoare : "Fii musulman, evita suspiciunile si vorbirea pe la spate „O, voi cei care credeti! Feriti-va cu strasnicie de banuieli, caci unele banuieli sunt pacat! Nu va iscoditi si nu va ponegriti unii pe altii! Oare voieste vreunul dintre voi sa manince carnea fratelui sau mort? [Nu!] Voi ati urit aceasta! Si fiti cu frica de Allah, fiindca Allah este Iertator si Indurator [Tawwab, Rahim].” (Quran, traducerea sensurilor 49:12)" IATA UNITATEA CE NE AMENITA ![]() ![]() ![]()
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce "Tatal nostru"? | MihaiG | Dogmatica | 90 | 25.03.2013 16:08:09 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Cine suntem? Ne ducem in lume si cautam tot "al nostru si ai nostri"? | sophia | Generalitati | 40 | 03.05.2010 22:06:45 |
|