![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiu, stiu, invata arta omileticii; daca nu au Duhul sfant ci doar duhuri demonice, cum ar putea sa cerseasca de la enoriasi banii de colecta, daca nu sunt buni oratori? trebuie sa invete asta, cultul penticostal ii pregateste ca sa-i lanseze in "lucrare" spre a strange cat mai multi bani pentru liderii religiei penticostale.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E fisier doc. Click pe "regular download" si asteapta 1 min si apoi se descarca.:)
|
|
||||
|
||||
![]()
am citit si eu acea marturie a fostei penticostale ! cutremuratoare de-a dreptul !
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate trebuia sa-l faci .txt ca se deschide mai usor SAU sa fie .doc de Wordpad, daca e musai.
|
|||
|
|||
![]()
Am citit textul, dincolo de ceea ce este evident cred ca se poate observa si problema frecventa a ortodoxiei, cel putin de la noi dar se pare ca si la greci, poate si la altii: lipsa de catehizare care nu de putine ori merge mana in mana cu o practica sa zicem mai deficienta.
Cu putina catehizare (inclusiv sectologie) + ascultare (nu discutati cu sectarii, nu citit materiale sectare, nu intrati in adunari sectare) lucrurile astea nu s-ar fi intamplat. Ca sa nu mai zic ca daca ar fi primit cunoasterea personala lui Hristos in Biserica Ortodoxa - nu doar teoretica, nu doar cea din Sf. Botez, ci cea nascuta din proprie alegere, din vointa, pocainta si duhovnicesti descoperiri, cu atat mai putin. Femeia aceea ar fi trebuit sa stie ca nu are ce discuta cu ei, mai ales de pe pozitia de pe care sa puna la indoiala valorile ortodoxe, ce sa mai zici sa ajunga la ei din postura de potential "credincios" penticostal. Ceea ce nu se invata prin educatie si ascultare de buna voie, ajunge sa se invete pe calea cea grea..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 12.12.2012 at 11:33:06. |
|
||||
|
||||
![]()
multi crestini ortodocsi stiu acest lucru, ca penticostalii sunt rupti de Hristos si ca acolo colcaie duhurile necurate, insa cate unii mai cad in plasa acestor lucratori vicleni, deoarece acestia vin cu chestiuni emotionale, cu zambete languroase, se prefac in a fi amabili, gata de orice ajutor (in spatele acestor atitudini sta dorinta satanica de a prinde in mreaja pe cei emotivi, spre a-i stoarce de bani prin practica zeciuielii si pentru a-si inmulti numarul ca sa primeasca fonduri din statele occidentale, aratandu-le ce mare lucrare in Domnul fac ei !)
desi toti care asista la intrunirile penticostale, prima data se declara socati de acele strigate si urlete isterico-psihotice, pana la urma dorinta de senzational (treburi paranormale: limbi si vedenii, profetii) invinge, pana cand celor cu scaun la cap le vine mintea de pe urma ca sa-si dea seama ca totul nu e decat circ si nebunie, neexistand nimic dumnezeiesc acolo (ei doar pretind ca profetesc si fac lucrari, in realitate nu fac nimic concret, profetii vagi si fara obiect, asezonate cu acele urlete si strigate caracteristice). Last edited by Cornel Urs; 13.12.2012 at 10:20:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e vorba doar de penticostali, ei doar frizeaza penibilul intr-un mod mai evident decat multi altii, insa cam toti se incadreaza in acest tipar: o atitudine vicleana, mieroasa, aparent prietenoasa ca mai apoi sa-ti submineze bazele crezului tau pentru a-l introduce pe al lor.
Desigur, mai exista si exceptii, oameni care pot intretine relatii de prietenie trecand peste diferentele confesionale la modul de a respecta alegerile celuilalt, fara a-l trata ca un ignorant in alegerile sale. Adevarul este ca schimbarile pozitive in acest sens le face Dumnezeu si important este sa lasam pe Dumnezeu sa lucreze in viata noastra, restul celor bune vor veni de la sine.
|
||||
|
||||
![]()
No, sa speram ca pe aceia ii vom recupera pentru Ortodoxie !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
|