Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2012, 20:09:36
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu imi vine sa cred ca mai exista inca oameni care il iubesc si venereaza pe Basescu, inca nu pot sa cred ca au mai existat romani care au votat in proportie de 20 la suta pe PDL- isti
Nu venerez PDL-ul, dar il iubesc de mii de ori mai mult decat PSD-ul. Si NU am votat cu ARD! Evident, nici cu PSD!

Citat:
Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat..
Cine l-a vrut jos?? Mai putin de 30% din populatie...

Citat:
Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate?
Mai catastrofal ca PSD care a vandut TOATA tara??

Citat:
Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,?

Nu va e rusine?!
USL a criticat inchiderea spitalelor, dar au continuat inchiderea lor (ultimele parca fiind spitalele din Vanju Mare si Strehaia). Wow... interesant.
Si ce mancare a luat si de la gura cui?? Lasa ca a marit USL taxele si impozitele cu 16%. Suuuperrrr!

Nu va e rusine?!

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Ar trebui sa vedem binefacerile:
-Cea mai mica absobtie de fonduri europene
-Jaf la ministerul turismului-4 miliarde euro cheltuiti aiurea
-neluarea in seama a dorintei populatiei de a se organiza referendum pe tema doc.digitale (par.Iustin a adunat peste 1 milion de semnaturi)
-Initium -prima tara care il experimenteaza
-Gaze de sist
etc
Nimic pt omul de rand ,nici un program social in schimb cheltuieli desantate la ministere in timp ce pensionarii cu pensii mai mici de 700 lei plateau contributii la sanatate desi s-a devedit ca nu era legal si s-a dat vina pe casele de pensii
Sa aduc lista cu "beneficiile" aduse de PSD anterior venirii lui Basescu?? Petromul cine l-a vandut la 4% din pretul real, si cu rezerve cu tot? Nu cumva Bombonel? Ce oameni naivi sunteti...

Citat:
[7 milioane de romani au fost de acord.
Parca a votat 46% din populatie, da? Bun. 11% au fost impotriva si vreo 2% au fost NULE. Da? Deci raman 33% de voturi pro demitere. Acum tinand cont ca majoritatea primariilor au fost ale USL si in multe localitati prezenta la vot a fost si de 200-300%, ceea ce inseamna fraude grosolane, eu am curaj sa bag mana in foc ca in mod sigur mai putin de 30% au votat pro demitere. Asa ca lasa-ne cu teoriile de 2 lei.

Citat:
Copiii au suferit in mod direct cand au fost taiate salariile bugetarilor. Pensionarii au suferit cand le-au fost luati bani ilegal din pensii pentru sanatate.
Pai si eu SUFAR IN MOD DIRECT ca pentru reintregirea salariilor USL-ul a taiat bani din alta parte. Drept urmare nu s-au mai facut drumuri, imi rup zi de zi masina si ajung sa schimb piese mult mai des, euro a crescut - deci paltesc facturi mai mari), banii de la magistrala 5 de metrou s-au taiat in mare parte - deci sufera zeci si sute de mii de oameni, etc. etc. Asadar mai bine sa sufere pensionarii si bugetarii decat sa sufere toata tara din cauza lor!!! Pensionarii sa fie fericiti ca au si pensia aia, eu nu o sa mai am aceast privilegiu. Iar bugetarii... daca nu le convine atunci sa treaca in mediul privat. CINE ii opreste??

Citat:
Orice om normal ar trebui sa fie indignat la ceea ce au facut pedelistii in tara asta.
Inca o data si pentru tine: vrei sa amintesc (si sa comparam!!!) ce a facut PSD-ul inainte de a veni Basescu?

Citat:
vezi privatii care s-au bucurat ca bugetarilor si pensionarilor li s-au furat banii in mod abuziv.
Daca esti bugetara, muta-te la privati. Inca o data: cine te opreste??
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 20:38:25
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Nu venerez PDL-ul, dar il iubesc de mii de ori mai mult decat PSD-ul. Si NU am votat cu ARD! Evident, nici cu PSD!

Cine l-a vrut jos?? Mai putin de 30% din populatie...

Mai catastrofal ca PSD care a vandut TOATA tara??

USL a criticat inchiderea spitalelor, dar au continuat inchiderea lor (ultimele parca fiind spitalele din Vanju Mare si Strehaia). Wow... interesant.
Si ce mancare a luat si de la gura cui?? Lasa ca a marit USL taxele si impozitele cu 16%. Suuuperrrr!

Nu va e rusine?!

Sa aduc lista cu "beneficiile" aduse de PSD anterior venirii lui Basescu?? Petromul cine l-a vandut la 4% din pretul real, si cu rezerve cu tot? Nu cumva Bombonel? Ce oameni naivi sunteti...

Parca a votat 46% din populatie, da? Bun. 11% au fost impotriva si vreo 2% au fost NULE. Da? Deci raman 33% de voturi pro demitere. Acum tinand cont ca majoritatea primariilor au fost ale USL si in multe localitati prezenta la vot a fost si de 200-300%, ceea ce inseamna fraude grosolane, eu am curaj sa bag mana in foc ca in mod sigur mai putin de 30% au votat pro demitere. Asa ca lasa-ne cu teoriile de 2 lei.

Pai si eu SUFAR IN MOD DIRECT ca pentru reintregirea salariilor USL-ul a taiat bani din alta parte. Drept urmare nu s-au mai facut drumuri, imi rup zi de zi masina si ajung sa schimb piese mult mai des, euro a crescut - deci paltesc facturi mai mari), banii de la magistrala 5 de metrou s-au taiat in mare parte - deci sufera zeci si sute de mii de oameni, etc. etc. Asadar mai bine sa sufere pensionarii si bugetarii decat sa sufere toata tara din cauza lor!!! Pensionarii sa fie fericiti ca au si pensia aia, eu nu o sa mai am aceast privilegiu. Iar bugetarii... daca nu le convine atunci sa treaca in mediul privat. CINE ii opreste??

Inca o data si pentru tine: vrei sa amintesc (si sa comparam!!!) ce a facut PSD-ul inainte de a veni Basescu?

e greu sa trezesti un om adormit de Antena 3
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 20:50:13
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Pai chiar mor cand vad atata prostie in tara! Tot astia se bucurau si acum 23 de ani strigand cu toata suflarea "ole, ole, Ceausescu nu mai e". Si au primit ce-au meritat! Le-a iesit bucuria pe ochi!!! Iar acum, sunt tot adeptii PSD-ului.

http://www.indexstiri.ro/guvernul-de...mehedinti.html

http://www.realitatea.net/dupa-alege...ampaign=trkweb

http://www.realitatea.net/accize-la-...a_1072726.html
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 00:01:37
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Mai adaug:

http://www.realitatea.net/guvernul-n...e_1072530.html

Deci in 2-3 zile de la alegeri deja a inceput sa ne asupreasca. Va dati seama in cateva luni ce va fi? Astia au o sete de avere de ne sperie! Plus ca au marit si numarul de parlamentari...
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 00:09:13
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Mai adaug:

Deci in 2-3 zile de la alegeri deja a inceput sa ne asupreasca. Va dati seama in cateva luni ce va fi? Astia au o sete de avere de ne sperie! Plus ca au marit si numarul de parlamentari...
Nu te supara, Raoul, dar au cam cheltuit vara si iarna asta...
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 02:02:27
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu te supara, Raoul, dar au cam cheltuit vara si iarna asta...
Va referiti la cheltuielile USL-ului sau...?

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
senorita, poti sa-mi spui si mie macar 3 lucruri bune facute de PSD (FSN-PDSR) din 1990 pana in prezent (au fost de 3 ori la guvernare)? Vad ca tot ii lauzi asa ca vreau si eu sa vad din punctul tau de vedere cat BINE au facut ei tarii
E o intrebare retorica? Stii bine ca nu are ce sa-ti raspunda, balanta s-ar inclina in mod CATEGORIC in favoarea PDL si a lui Basescu! Ori ea nu poate accepta asta.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 03:02:44
MariaElena
Guest

Implicit Paradoxul la români

Dupa alegerile parlamentare din decembrie 2012 avem cel mai mare parlament de la Revolutie incoace – peste 588 de parlamentari – desi românii si-au dorit altceva.
Ce si-au dorit românii?
22 noiembrie 2009, Referendum pentru Parlament unicameral în România, cu reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane
Rezultate: <<Pentru a fi validat, era nevoie de prezența la urne a de 50%+1 din numărul de alegători. Autoritățile au anunțat ca 50,16% din electorat a votat, ceea ce a determinat validarea referendumului. Potrivit BEC 77,78% dintre români s-au exprimat în favoarea trecerii la un parlament unicameral.>> Sursa: BEC
Am votat DA. DE CE?? DEGEABA. Adica nu, n-a fost degeaba; am castigat acum un parlament de peste 588 de parlamentari.

<< Viitorul parlament va fi cel mai stufos de la Revoluție încoace, va avea un număr de parlamentari aproape cât Bundestagul Germaniei, o țară de 82 de milioane de locuitori. Sistemul uninominal cu compensare (care recompensează partidele care nu au câștigat colegii uninominale, dar au obținut procente peste pragul electoral de 5%) face ca Parlamentul viitor să aibă un număr record de membri, 588, față de 471 de membri câți are actualul Parlament al cărui mandat expiră.
Parlamentul României va avea un număr de membri aproape egal cu Bundestagul german (camera inferioară a parlamentului german), care are în actuala structură 622 de deputați și este mai mare decât parlamentul Poloniei, care are 560 de membri la o populație de 38 mil. locuitori.>> Sursa: www.z.f.ro

Last edited by MariaElena; 13.12.2012 at 03:04:58.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:37:26
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Va referiti la cheltuielile USL-ului sau...?
Ma refer la cheltuielile aferente alegerilor si ale referendumului.
Dar se pare ca masura nu este suficienta: primarii protesteaza.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 03:24:32
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Citat:
Mai adaug:

Apropo de asta, oare care a fost motivul - ca să nu zic găselnița - pentru a mări numărul de parlamentari la aproape 600??? Cred că sunt mai mulți decât are Congresul SUA, o țară cât jumătate de continent !!

PS: Da, am găsit că SUA are în Camera Reprezentanților 435 membri și în Senat 100 membri (câte 2 senatori pentru fiecare stat, indiferent de mărime).

Last edited by mirela.t; 13.12.2012 at 03:31:00.
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 22:12:27
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Ma bucur ca sunteti sincer. Iubiti PDL-ul si sunteti satisfacut ca s-a lovit in pensionari si bugetari. Ca majoritatea romanilor sunteti fericit cand altii o duc rau, va bucurati de raul altora si doriti cu infrigurare moartea caprei vecinului. Pai sa moara atunci toti daca va incurca ca sa puteti d-voastra bine mersi sa circulati cu masina, sa fie bani de drumuri si restul sa moara de foame! sunt sigura ca ati votat cu ARD, e imposibil sa nu o fi facut.
Sa stiti ca se poate foarte bine circula cu bicicleta, pe jos sau cu tramvaiul, masina e un lux si un moft, eu nu as avea pretentia sa merg eu cu masina dar restul sa nu aiba bani de traiul zilnic. Sunteti un pedelist tipic, spalat pe creier de propaganda basista, care doreste raul altora pentru ca el sa o duca bine, nu mai am cuvinte.
Tara nu sufera din cauza pensionarilor si bugetarilor, ci din cauza mafiotilor de la putere, bogatilor, ca au furat tot si nu mai sunt bani pentru saraci si din cauza unora ca d-voastra care ii sustin pentru ca nu au omenie in ei!

Last edited by TunsDiana; 12.12.2012 at 22:18:57.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29