![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti in stare sa argumentezi?
Citat:
Deci omul este chinuit mult timp din cauza textului de aur al Bibliei! Conform textului de aur, nu dumnezeu ar trebui sa pedepseasca ci omul... adica oamenii ar trebui sa-i perpeleasca in foc pe cei pacatosi? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu v-as intreba: cum poate fi un om in Raiul vesnic daca aproapele sau (tata, mama, copil) e in Iadul vesnic? Credeti ca merita sa fie in Rai? Nu exista perfectionare de sine fara grija aproapelui.
|
|
|||
|
|||
![]()
O intrebare legitima.
|
|
||||
|
||||
![]()
Auzi, dar la faptul că cineva a ajuns în rai și copilul a devenit demn de iad DUPĂ ce părintele a ajuns în rai, te-ai gândit?
|
||||
|
||||
![]()
Raiul/Iadul sunt stari existentiale; parintii raman parinti si ne vegheaza, chiar daca s-au dus.
|
|
||||
|
||||
![]()
Și cu tâlharul de pe cruce cum rămâne atunci?
|
|||
|
|||
![]()
Să argumentez, ce?
Dumnezeul meu face dreptate conform caracterului Său, iar acesta e definit prin iubire; dacă ar face "dreptate" mai rău ca oamenii, ai avea tot dreptul să-L numești dumnezeu. Vreau să zic că omul (care e socotit rău) condamnă pe ticălos la câțiva ani de chin în închisoare. Nu se poate ca Dumnezeu (care e socotit bun) să condamne pe ticălos la miliarde de ani de chin în Iad! Citat:
Citat:
Adică, tu dacă nu crezi în Dumnezeu, datorită alegererii tale proprii vei pieri. Last edited by osutafaraunu; 13.12.2012 at 10:15:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cei mantuiti nu-i vad pe pacatosi, ca sa le fie mila de ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand am citit intrebarea asta, ma intreb daca faci sau pe prostu' cu mine!
In rest ai aratat ca nu esti in stare sa discuti la subiect... imi pare rau sa constat asta la unu care vrea sa-si promoveze religia pe aici. |
|
||||
|
||||
![]()
Este o taina. Dumnezeu desi sufera pentru fiecare om care nu se impartaseste de El, nu ramane lipsit de bucurie. Cei care implinesc poruncile Lui se intalnesc cu un Dumnezeu al bucuriei, chiar daca El e trist pentru caderea multora dintre noi. Asa va fi si cu cei care se vor mantui. Nu vor fi lipsiti de bucurie din cauza lipsei de mantuire a celor apropiati.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Destinatia posibila a celor ce parasesc ortodoxia e iadul | spre_rasarit | Generalitati | 70 | 04.01.2012 16:13:17 |
Este posibila cununia religioasa fara nasi? | Samarineanca | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:07:08 |
Posibila legatura intre iluministi inselati de draci si reprezentari ale Satanei? | mihailt | Generalitati | 2 | 12.05.2010 18:07:04 |
|