![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu vrei asta, macar nu mai pune intrebari in urma carora poti avea raspunsuri concrete pe care sa le poti folosi iarasi ca pretext sa faci reclamatie la admini... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
probabil tu si Andra va cunoasteti si in realitate, sunteti neoprotestanti cred, penticostali. Numai acolo se invata ca sexul premarital nu este pacat! Invatatura crestin-ortodoxa este bazata pe Scripturi si nu admite asa ceva! Fecioria trebuie pastrata. Nu va convine, nu va certati cu mine. Buna ziua! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
"bizantina", lasa-i in pace, vor primi plata pentru nerusinarea si pacatul lor, de la Cel Drept,....nu are rost sa te amarasti tu acum, facandu-ti inima rea degeaba...ei stiu foarte bine invataturile bisericii noastre, dar nu vor sa le respecte, fiind razvratiti si iubind pacatul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Stau si ma intreb cum de bizantina si cosmin urs vin cam in "echipa" pe acest forum si au cam acelas stil de a posta.
Fac apel la admini ca sa verifice daca folosesc sau nu aceeasi legatura de internet. (Am mai remarcat situatia cu astfel de provocatori.) |
|
|||
|
|||
![]()
Exact asta e cauza, o alta explicatie nici nu puteai aduce! Felicitari!
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pana cand? | tigerAvalo9 | Generalitati | 107 | 12.10.2013 22:16:38 |