Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 13:56:01
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
Draga doamna, nu va mai necajiti: doamna Monica Iacob Ridzi a candidat pe listele PP-DD. Deci!!
Nu ma necajesc, d-voastra va agitati steril pe acest topic, bombardandu-ne cu copy-pasteuri despre plagiatul lui Ponta si alte informatii despre partidul sau. Cu siguranta nu intra doamna Ritdzi, nici doamna Anastase, nici doamna Udrea (nici alti politicieni barbati, ca nu e vorba numai de doamne), daca legea votului uninominal ar fi permis ca in parlament sa intre cel clasat pe locul 1, cum e firesc.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 13:58:43.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 13:57:40
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Ca Fanta-n sticlă este agitația multora.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 14:07:58
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ca Fanta-n sticlă este agitația multora.
Unii nu suporta infrangerea . Decat sa polemizam pe seama guvernarilor, mai bine postati un plan cu casa parlamentului :) Auzeam ieri la stiri de marea dilema: vai, ca nu are sala capacitate. Daca nici a doua cladire din lume nu-i poate caza pe guvernantii nostri, atunci nu stiu ce sa mai spun.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 14:11:26.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 16:49:43
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu ma necajesc, d-voastra va agitati steril pe acest topic, bombardandu-ne cu copy-pasteuri despre plagiatul lui Ponta si alte informatii despre partidul sau. Cu siguranta nu intra doamna Ritdzi, nici doamna Anastase, nici doamna Udrea (nici alti politicieni barbati, ca nu e vorba numai de doamne), daca legea votului uninominal ar fi permis ca in parlament sa intre cel clasat pe locul 1, cum e firesc.
Sa intelegem ca nu te-ar deranja un Parlament format doar din USL? M-as simti ca pe vremea Epocii de Aur.
Dna Ridzi va face politica PP-DD de acum inainte. Am impresia ca si dna Udrea s-a mai trezit, dar ramane sa vedem daca e asa.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 21:49:01
MariaElena
Guest

Implicit My name's Forrest, Forrest Gump

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse.
Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.

Nu v-am bombardat cu copy-paste-uri despre plagiatul lui Victor Ponta. Am spus domnul Victor Ponta – My name is Copy, Copy Paste... Asa i s-a spus. Cand am auzit prima data porecla, m-am gandit la Forrest Gump care se prezenta: My name’s Forrest, Forrest Gump.

Nenorocirea pe care a provocat-o plagiatul lui Victor Ponta este mai mare decat vrem sa vedem. Bineinteles ca nu este singurul plagiator. Dar este prim ministru.
Intr-o situatie asemanatoare, ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg a demisionat din guvern dupa ce a renunțat la titlul de doctor, fiind acuzat de plagiat. Financial Times Deutschland l-a poreclit: „Baronul de copy-paste”.
In luna aprilie, presedintele Ungariei Pal Schmitt a demisionat in urma unui scandal de plagiat; universitatea (la care obtinuse titlul de doctor) i l-a retras din cauza unor acuzatii de plagiat. Recent un nou scandal de plagiat in Ungaria: Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a plagiat o buna parte din teza sa de doctorat. E epidemie!!!

Domnul Ponta e... tot prim ministru. Felicitari natie!

S-a votat cf. Legii 35/2008, Calin Popescu Tariceanu prim ministr; deci n-are niciun amestec Traian Basescu, PDL etc.
Alternativa a fost Legea Ponta Antonescu votata in parlament la inceputul anului; Legea ponta Antonescu a fost declarata neconstitutionala de catre Cureta Constitutionala cu un vot zdrobitor: 9-0.

Daca o țarină nu rodeste, poate fi din vina: semanatorului, a țarinei sau a semintelor.

<<Ieșit-a semănătorul să semene sămânța sa. Și pe când semăna el, una a căzut lângă drum și a fost călcată în picioare și păsările cerului au mâncat-o. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut în mijlocul spinilor; și spinii, crescând împreună cu ea, au înăbușit-o. Și alta a căzut pe pământul cel bun și a crescut și a făcut rod însutit“. Pe acestea spunându-le, a strigat: „Cel ce are urechi de auzit, să audă!“ >>Luca 8, 5-8
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 22:59:03
mihaiB mihaiB is offline
Banned

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit

Citat:
Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse.
Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.

Nu v-am bombardat cu copy-paste-uri despre plagiatul lui Victor Ponta. Am spus domnul Victor Ponta – My name is Copy, Copy Paste... Asa i s-a spus. Cand am auzit prima data porecla, m-am gandit la Forrest Gump care se prezenta: My name’s Forrest, Forrest Gump.

Nenorocirea pe care a provocat-o plagiatul lui Victor Ponta este mai mare decat vrem sa vedem. Bineinteles ca nu este singurul plagiator. Dar este prim ministru.
Intr-o situatie asemanatoare, ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg a demisionat din guvern dupa ce a renunțat la titlul de doctor, fiind acuzat de plagiat. Financial Times Deutschland l-a poreclit: „Baronul de copy-paste”.
In luna aprilie, presedintele Ungariei Pal Schmitt a demisionat in urma unui scandal de plagiat; universitatea (la care obtinuse titlul de doctor) i l-a retras din cauza unor acuzatii de plagiat. Recent un nou scandal de plagiat in Ungaria: Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a plagiat o buna parte din teza sa de doctorat. E epidemie!!!
Karl zu Guttenberg ( nume nobil, zu era dat pentru proprietati reale, von este dat si fara proprietate) a fost un politician foarte apreciat in G. Era curtata ca viitor Kancelar, nu au fost oamenii interesati de titlul de Dr., erau fascinati de el. Despre cum vorbea, cum se imbraca, era direct si argumenta foarte bine. In ultimul timp si ministrii au probleme, deputati la Eu.....

Nu de Dr. avem nevoie, ci de oameni care vor sa construiasca macar o fabrica pe an din banii de impozite si sa o puna in proprietatea poporului si nu in proprietate privata......Ce se construieste ramane, vorbele si titlurile sunt doar vant.
Reply With Quote
Vechi 14.12.2012, 01:12:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaiB Vezi mesajul
Nu de Dr. avem nevoie, ci de oameni care vor sa construiasca macar o fabrica pe an din banii de impozite si sa o puna in proprietatea poporului si nu in proprietate privata......Ce se construieste ramane, vorbele si titlurile sunt doar vant.
Capitalism, comunism - la noi cel putin, e fapt demonstrat, ce este proprietatea Statului, este al tuturor si nimanui, mai bine zis, este a cui poate sa fure mai repede si mai mult. Iar cu relatiile potrivite, nici macar nu trebuie sa o faca discret.
Vechi 13.12.2012, 23:07:26
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Domnul Ponta e... tot prim ministru. Felicitari natie!
La un asa presedinte, avem un prim-ministru pe masura sa. Felicitari natie!

Citat:
Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse. Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.
A spus cineva ca raul este numai la Traian Basescu ? Daca asa credeti doar pentru ca ne-am exprimat nemultumirea fata de comportamentul sau va inselati. Scuzati-ma ca nu-l aplaud frenetic.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 23:18:05.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 21:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 15:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 15:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 16:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 18:44:29