Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.12.2012, 22:43:47
Raduku_s_m Raduku_s_m is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.08.2009
Implicit Iadul exista.

Da. Iadul chiar exista. Oamenii de acolo au trupuri ca aici pe pamant. Si se chinuie ingrozitor. Darul cel mare al vietii, rugaciunea, nu mai exista. Doar chinuri si durere, pentru totdeauna. Stiu, pentru ca am fost acolo.

Rugati-va neincetat si slaviti-L pe Domnul Iisus Hristos, singurul Domn si Dumnezeu, cel care va poate scapa de iad.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Dumnezeului Celui Preainalt, iti multumesc pentru a doua sansa la viata si pentru indurarea Ta. Ai mila de mine, pacatosul si nerecunoscatorul, si salveaza-mi sufletul, caci din iad nimenea nu Te va mai slavi, nici marturisi bunatatea Ta. Salveaza-mi viata, Iisuse Hristoase, Domnul si Dumnezeul meu, nu ma lasa sa mor din pricina rautatii mele, ci daruieste-mi Mantuire, ca sa biruiasca bunatatea Ta si Duhul Tau cel Sfant.

Amin!
Vechi 15.12.2012, 13:36:06
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raduku_s_m Vezi mesajul
Da. Iadul chiar exista.
Subscriu si eu:
http://www.huffingtonpost.com/2012/0...n_1846973.html

Este locul unde nu se mai tin poruncile lui Dumnezeu. Priviti la poza din pagina web ce duios si sectar zambeste pastorita sambetista. Ti-e mai mare dragul s-o asculti, manca-o-ar tata de desteapta!!!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"

Last edited by Illuminatu; 15.12.2012 at 13:39:25.
Vechi 15.12.2012, 14:05:30
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Subscriu si eu:
http://www.huffingtonpost.com/2012/0...n_1846973.html

Este locul unde nu se mai tin poruncile lui Dumnezeu. Priviti la poza din pagina web ce duios si sectar zambeste pastorita sambetista. Ti-e mai mare dragul s-o asculti, manca-o-ar tata de desteapta!!!
Te arde focu' Iadului la dește? Rămâi în cadrul topicului!
Vechi 15.12.2012, 18:01:51
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Te arde focu' Iadului la dește? Rămâi în cadrul topicului!
Daca plata pacatului este moartea, iar sectarii sambetisti nu recunosc existenta sufletului dupa moartea fizica a omului atunci inseamna ca automat toti sectarii sambetisti se mantuiesc ... prin propria lor moarte: prin moartea lor isi platesc pacatele si, deci se vor mantui fara a mai fi nevoie de o judecata.
Ceea ce reprezinta o alta mare nerozie sambetista cu miros de foc de iad!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
Vechi 16.12.2012, 10:32:43
Banned

Implicit

Ești ceva mai aproape de linia topicului, dar mai încearcă...

Citat:
Daca plata pacatului este moartea, iar sectarii sambetisti nu recunosc existenta sufletului dupa moartea fizica a omului atunci inseamna ca automat toti sectarii sambetisti se mantuiesc ... prin propria lor moarte: prin moartea lor isi platesc pacatele si, deci se vor mantui fara a mai fi nevoie de o judecata.
Ceea ce reprezinta o alta mare nerozie sambetista cu miros de foc de iad!
Deși rimează (nerozie-erezie), e o diferență între ele. Afirmația că sâmbetiștii s-ar mântui prin propria moarte, recunosc că e o nerozie; nu știu cine a formulat o asemenea nerozie. Sper că nu tu...

Erezia -căci erezie și este- conform căreia în momentul morții celui rău acesta intră în focul Iadului are doar suport păgânesc, în niciun caz biblic.

Și încă un aspect: într-adevăr, plata păcatului este moartea, așa spune și Biblia, dar nu se referă la prima moarte (cea de care murim toți, buni sau răi), ci la moartea a doua - cea din care nu mai există înviere.

"Pentru că plata păcatului este moartea, iar harul lui Dumnezeu, viața veșnică, în Hristos Iisus, Domnul nostru." (Rom. 6,23 - versiunea ortodoxă)

Dacă textul se referă la viața veșnică, pe cale de consecință, termenul pus în antiteză aici este moartea veșnică, adică moartea a doua, cea cu efect veșnic, cea din care niciun nedrept nu va mai învia.
Vechi 16.12.2012, 10:53:24
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Ești ceva mai aproape de linia topicului, dar mai încearcă...

Deși rimează (nerozie-erezie), e o diferență între ele. Afirmația că sâmbetiștii s-ar mântui prin propria moarte, recunosc că e o nerozie; nu știu cine a formulat o asemenea nerozie. Sper că nu tu...

Erezia -căci erezie și este- conform căreia în momentul morții celui rău acesta intră în focul Iadului are doar suport păgânesc, în niciun caz biblic.

Și încă un aspect: într-adevăr, plata păcatului este moartea, așa spune și Biblia, dar nu se referă la prima moarte (cea de care murim toți, buni sau răi), ci la moartea a doua - cea din care nu mai există înviere.

"Pentru că plata păcatului este moartea, iar harul lui Dumnezeu, viața veșnică, în Hristos Iisus, Domnul nostru." (Rom. 6,23 - versiunea ortodoxă)

Dacă textul se referă la viața veșnică, pe cale de consecință, termenul pus în antiteză aici este moartea veșnică, adică moartea a doua, cea cu efect veșnic, cea din care niciun nedrept nu va mai învia.
Fi mai explicit, chiar nu-ti inteleg argumentatia! Ori argumentatia e fara noima, ori e o scarpinare de ureche cu o mana stangace.
Si abtine-te de la concluzii personale ridicate la rang de valoare universala, ca s-ar putea sa te faci de ras. Ca sa nu mai spun ca te fac sa pari un ingamfat ieftin ce-si trateaza auditoriul cu superioritate. Risti sa te asemeni cu o cocota masculina ce-si striga in gura mare virtutea pentru a-si acoperi patimile.

Last edited by Illuminatu; 16.12.2012 at 10:57:30.
Vechi 16.12.2012, 10:55:05
Banned

Implicit

Citat:
Fi mai explicit, chiar nu-ti inteleg argumentatia! Ori argumentatia e fara noima, ori e o scarpinare de ureche cu o mana stangace.
Ce anume n-ai înțeles? Dacă nu ai înțeles chiar nimic... nu mai am ce-ți face...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vesnicia iadului costi21 Din Noul Testament 14 26.02.2013 17:01:34
focul sacru? Stanca Alte Religii 59 16.12.2012 00:29:10
Despre vesnicia chinurilor iadului topcat Generalitati 358 29.11.2012 23:42:39
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune cristiboss56 Rugaciuni 55 09.07.2010 23:16:59
O descriere a iadului islamic... scrabble Religia Islamica 31 08.01.2010 20:58:01