Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2012, 19:14:48
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Ce spui de implinire profesionala, personala, sociala? Ce vise frumoase ai.
Vrei mandrie?
Am dat la examene de nu mai tin minte cate, am schimbat o multime de locuri de munca si am o aiureala de job cu un salariu de ma incadrez la ajutor social pentru incalzire (si nici nu prea mai pot sa-l schimb din cauza sanatatii).
Dar sa stii ca stai foarte bine. In primul rand esti de gen masculin asa ca nu trebuie sa-ti faci griji de hartuiri/discriminari nici daca ajungi pe strada (nicio grija daca ajungi acolo nu inseamna ca mori)..aceasta o spun si in general.
In al doilea rand nu te-am auzit sa te plangi de sanatatea fizica (ex: sa chemi salvarea crezand ca vei muri, sa te chinui zilnic fizic fara sa poti sa te vindeci, etc.). Desi daca esti pe drumul del bun vor veni intr-o zi si problemele de sanatate fizica.
Sau poate cele pe care le ai acum de natura psihica compenseaza?..sincer nu stiu.
Ai de ales ori te sinucizi si vezi pe unde mai continui chinul ori lupti si te "ridici". (ironic este ca nu prea ai de ales atunci cand crezi in Dumnezeu...daca nu crezi atunci ai impresia ca ai ales - dar alegi Raul).
am rugat să fie ajutat.
dacă nu te simți în stare, mai bine taci.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugati-va si pentru mine,va rog!Incerc sa ma ridic... Anna Vasilica Rugaciuni 14 29.04.2012 01:35:11
HELP! Incerc sa ma las de fumat dar nu imi iese. demirel137 Generalitati 32 15.04.2010 14:02:56
Incerc sa fac bine si se termina tot rau alexya89 Generalitati 23 01.10.2009 14:02:46