![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Care toată lumea? Din cei cîțiva care au auzit de acele antene, puțini sînt convinși că și funcționează. Iar dacă se fac teste, să demonstreze cineva că acele cutremure sînt artificiale. Ce dacă s-a aprins cerul deasupra și că în locurile seismelor probabilitatea mișcării naturale a faliilor terestre e foarte mică?
|
|||
|
|||
![]()
Alt om de bun-simt. Vreti sa stiti ceva? Un secret de grad inalt, 37 cu sapte: avem o singura viata aici, pe Pamant, care oricum nu este cea pe care sa mizam totul, dimpotriva. Daca, sa zicem, baietii aia oculti si ocultati aranjeaza o pocnitura cu meteoriti, putin imi pasa. O sa mor? Asta e. O sa traiesc? Asta e. In ce conditii? Dumnezeu stie. Florin-Ionut, Biserica Ortodoxa NU e secta apocaliptica.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
19. Vai de cele însărcinate și de cele ce vor alăpta în zilele acelea! 20. Rugați-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta. 21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum și nici nu va mai fi. Într-o zi o să vrei să schimbi tableta aia de 2000 de lei pe un colț de pîine uscată și n-o să găsești pe nimeni să bată palma cu tine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am incurcat-o! |
|
||||
|
||||
![]()
N-ai priceput mesajul sau te faci că nu înțelegi.
Sper că nu ești Toader de Mopsu...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sfânta Evanghelie după Matei 24, 20
Rugați-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta. Ceea ce ma nedumireste pe mine e data precisa, cand se va intampla acest lucru. Ceea ce ma face sa nu cred ca e o proorocie demna de luat in seama. Si daca totusi se va intampla ceva, strigam la Maica Domnului sa se indure de noi! |
|
||||
|
||||
![]()
La cat s-a popularizat data de 21 dec.2012 , ne putem astepta la un atac cibernetic masiv din partea hackerilor la sistemul de control al retelei electrice, sa o faca intr-adevar ziua „inceputului sfarsitului”. Daca vrei sa intrii in istoria lumii, iti alegi o data semnificativa. In rest, n-am la ce sa ma astept care sa ma surprinda. Sunt prea multe focare de conflict in lume,oricare poate degenera. Pentru binele nord-coreenilor, sper sa nu li se prabuseasca satelitul proaspat lansat in spatiu taman in 21 sau sa nu atenteze americanii la prabusirea lui, motivand ca e scapat de sub control deci e imperios necesar sa-l distruga pentru a nu intra in coluziune cu altii.
Last edited by ioanna; 16.12.2012 at 07:42:09. |
|
||||
|
||||
![]()
De fapt 21 Decembrie cade intr-o zi de Vineri.
Stiu asta deoarece pe 22 am oaspeti in vizita,din alt oras;astfel incat am facut planuri pt Sambata. In alta ordine de idei,in Sud-Estul Californiei nu este iarna,astfel incat pot sa zic ca e de bine :) De facut ,ce sa fac?!Ma gandeam sa fac pregatiri sa-mi acomodez oaspetii:curatenie,ordine,cumparaturi...lucruri casnice... Sper ca sfarsitul sa ma gaseasca preocupandu-ma de binele altora :) Logic,cred ca pana in 21 Decembrie sa ma spovedesc si impartasesc...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 16.12.2012 at 08:24:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|