![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ai credinta, Domnul iti poarta de grija, si de fuga, si de mancare dar cum zice pe un (ton apasat) un batranel "CREDINTA tata". iti impartasesc ca sunt cu totul orasean si nu stiu tehnici de supravietuire dar , am fost intrun satuc uitat de lume prin apuseni era cam pe la inceputul toamnei, sa ajut cu parintii in treburi la o casa arhaica , chirpici de 100 si... de ani, am ramas cu mancarea in pana , dar prunele din padure si merele padurete cu niste hribi , te tin si nu mori, e drept ca nu vei fi ghiftuit dar mintea se urca la Dumnezeu , si el iti trimite restul ca binecuvantare si vei fi satul si cu sufletul.(bine inteles timpul a fost sub o saptamana) dar e ceva Credinta, rabdare, seninatate (acceptarea situatiei) , dreapta socoteala. ->si Dumnezeu Tatal, Fiul cuvantul cel intrupat si Sfantul Duh poarta de grija in ori ce prigoana, drept este ca e greu, fara ceva sacrificiu nu merge, si mi-a fost greu sa-mi distrug pasaportul, deoarece castigam nu bine, extrem de bine de pe urma calatoriile in scop business, pragul psihologic a fost enorm mai ales sa renunt la atatea beneficii , de care as fi avut nevoie(am de intretinut o familie), ma simt mai usurat insa ,nici eu nu am cultivata credinta de care vorebesc , ci ma rog la Maica Domnului sa mijloceasca pentru mine intarirea pentru vremurile urmatoare ca nevrednic sunt a cere. sper sa fie de folos. Cu dragoste frateasca intru Hristos. Last edited by alecsander_van_doom; 19.12.2012 at 18:32:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Frecati! Frecati!
Menta e destula! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne iarta-l ca NU stie ce spune!
|
|
|||
|
|||
![]()
Amin! Gura pacatosului adevar graieste!
|
|
|||
|
|||
![]() Last edited by antoniap; 19.12.2012 at 21:16:45. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In linkul de mai sus este scris: “In sensul prezentei ordonante de urgenta, prin act de identitate se intelege cartea de identitate, cartea electronica de identitate, cartea de identitate provizorie si buletinul de identitate, aflate in termen de valabilitate”, se arata in documentul citat. dar si: "Imaginile impresiunilor papilare se colectează numai cu acordul expres al solicitantului cărții electronice de identitate sau, în cazul minorilor și al incapabililor, numai cu acordul expres al părinților sau, după caz, al părintelui care exercită autoritatea părintească ori al reprezentantului legal, se arată în alineatul 1 al articolului 17 (2) din Ordonanța de Urgență. Prin urmare Cartea de identitate electronica nu este impusa, nu este un act obligatoriu, ci un act solicitat de cei interesati; s-ar prea putea ca de acest act sa fie conditionata rezidenta europenilor pe teritoriul altor state europene decat cele in care s-au nascut si ai caror cetateni sunt prin nastere. Acordul expres al solicitantului de a i se lua amprentele este o veritabila declaratie de fidelitate fata de mamona. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Dictatura Biometrica atinge Onestiul | aristide | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.08.2009 21:18:43 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
Scurt pasaj dntr o carte noua | scristim | Intamplari adevarate | 8 | 24.03.2007 00:06:13 |
|