![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa usor acorzi tu giruri? Citat:
Citat:
Invers ar fi mai nasol.
|
||||
|
||||
![]()
Cum invers? Să te doară și să fii și prost?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca romanii sunt prea naivi (in general), nu trebuie sa te uiti la ei ca si cand ai vedea un criminal dar cred ca e mai corect pentru toata lumea sa inchizi usa (poti sa o si incui discret) pana ii aduci ce cere, mai ales daca esti femeie si esti singura.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred. A, stai ca si daca ti se spunea, nu credeai.
|
|||
|
|||
![]()
Nu pledez in favoarea imaginatiei (chiar dimpotriva) ci pentru ratiune iar daca vorbim de autoritate duhovniceascaa e bine sa facem o analiza exacta si o medie.
Citat:
Citat:
Cip in calculator, cip in telefon, cip in televizor, cip in frigider, etc.?
|
|||
|
|||
![]()
mai fratilor!!!!!!!dati-mi repede toate averile voastre...ca vine sfarsitul lumii...nu conteaza cum le-ati facut!
|
|
||||
|
||||
![]()
este chiar interesant să vezi cum unii scriu împotriva tehnologiei, folosind tehnologia din plin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
doar că e pe minus, cu ceva zerouri :D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17) ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|