![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sezi blândă, coniță! Ortodocșii nu-s toți bătuți în cap, cum lasă impresia curentele de opinie isterico-sectare care numai în mod formal mai aparțin creștinismului răsăritean.
E trist pentru creștini să cadă, patetic, în capcana propagandei islamismului extremist. Habotnicia este doar pista de aterizare pentru această ideologie, în rest vorbim de plagiat de prost gust și vasalitate mentalitară cu posibilitate de agravare în sclavie .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu trebuie sa luptam impotriva apocalipsei, ea va veni oricum,caci face parte din iconomia divina,ci trebuie sa luptam pentru capacitatea noastra de a o traversa fara vatamari sufletesti. (IPS Bartolomeu Anania) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vsovi fii barbat. Am pariat toti banii pe tine, mi-am donat toata averea la saraci. Acuma ce ma fac ? Cred ca ai niste deconturi de facut. Hai, ia-ti inima in dinti si baga niste explicatii si eventual da-ti si un cap in gura. |
|
||||
|
||||
![]()
ai pariat sau ai donat?!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
și-a pus ... mopul în cap dinainte :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sicer am început să mă gândesc la variante. Mi-ar place să mă retrag cu cei dragi într-un loc mai izolat. Știu o comunitate de ortodocși, care s-au retras să viețiuiască împreună. Aceștia sunt ajutați de starețul unei mămnăstiri, care de altfel a avut inițiativa. Sunt în jur de 7 familii, acum vor să-și facă o grădiniță, apoi probabil o școală si încet cu ajutorul lui Dumnezeu o să se dezvolte probabil comunitatea. Last edited by ovidiu b.; 23.12.2012 at 00:03:07. |
|
||||
|
||||
![]()
ce tare este asta!
|
|
|||
|
|||
![]()
E o expresie, insemnand ca am avut incredere.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|