Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata
A zis ceva ca el prezice fosile? Fosile existau inaintea lui Darwin, si Darwin stia de ele. Insa el nici nu si-a "fundamentat" teoria pe ele. In fapt Darwin a zis cateva predictii, ce m-au pus sa zic ca Darwin avea dreptate:
- a zis ca nu sunt fosile in fiecare strat geologic (deoarece fosilele au nevoie de conditii speciale de a se forma, nu orice strat va putea prinde fosile)
- deoarece nu orice strat va salva fosile, si la randul lor straturile insele sunt modificate/distruse, ele nu vor putea salva o secventa absolut graduala a animalelor (chiar daca aceste animale existau si erau perfect gradual formate)
- teoria evolutiei, dat fiind primele doua propozitii/predictii, trebuie sa admita ca ar fi existat animale intermediare, ce nu mai pot fi gasite deoarece multe dintre ele sunt distruse.
|
Nu cred ca ati inteles, nu e vorba de fosile, ci de fosilele intermediare. Fosilele normale nu ne intereseaza din puntul de vedere al teoriei evolutioniste, doar fosilele intermediare. Nu e vorba nici ca Darwin si-a fundamentat teoria pe fosile, spunea ca lipsa fosilelor intermediare nu o argumenteaza, in acel timp.
La fel, nu conteaza cat de greu se gasesc fosilele, din cate stiu acum sunt cateva sute de milioane, pentru ca fisilele intermediare ar fi trebuit sa fie de cateva ori mai multe, deci din 100 miilioane sa spunem ca 90 milioane ar fi trebuit sa fie intermediare si 10 normale. Pentru ca evolutionismul spune ca tot trecutul a fost marcat de transformari necontenite pana azi. V-am scris pana acum vreo cinci mesaje despre acealsi lucru si nu ati inteles despre ce e vorba, de ce sunt importante fosilele intermediare, ce legatura are echilibrul punctual si citatul lui Darwin. Ati inteles alte lucruri, nu scopul pentru care le-am dat. Va repet, fosilele intermediare sunt o dovada esentiala ca in trecut a avut loc o evolutie, altfel e un basm pentru copii, o poveste fara dovada stiintifica.
Reamintiti despre Archaeopteryx, v-am aratat ca singura dovada evolutionista e infirmata, nu putea sa fie stramosul pasarilor si veriga intermediara, din moment ce s-au descoperit pasari mai vechi decat Archaeopteryx.
Practic v-am explicat toate argumentele, care arata ca nu exista niciun evolutionism si nu a existat, e doar o teorie in care trebuie sa crezi fara vreo dovada.