![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iertare,se pare ca m-ati inteles gresit.nu a fost niciun atac cu privire la parerea dvs.,doar am explicat cum vad eu lucrurile.insa se poate sa aveti dreptate.poate am citit ce vroiam eu sa citesc.imi cer iertare inca o data,nu vreau sa supar pe nimeni,mai ales in aceasta zi. sarbatori fericite in continuare! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, asa este , v-am inteles gresit ! Sunt un pacatos si un vanitos iesit din comun, plin de mindrie si de ifose, de aceea nu reusesc sa inteleg ce spun romanii in limba romana. Eu nu am inteles pozitia dvs.ca fiind un atac ci ca un refuz din start al unei posibilitati , sau al cuvintului unui frate pe o aceiasi tema Face-ti dragoste frateasca si ma iertati si astfel ma ajutati si pe mine sa ma izbavesc !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 25.12.2012 at 19:53:27. |
|
||||
|
||||
![]()
eu m-am inchinat la racla cu moasatele sf.Teodora de la Sihla in primele pesteri de la lavra pecerska in anul 2010,vara si dintr-un grup de moldoveni slinga care ma aflam spunea cineva ca sunt moastele sf.teodora,dar parca si scria asta,dar nu tin minte sa fie scris decit atita../numele.
|
|||
|
|||
![]()
zaharia_2009>Dumnezeu sa aiba mila de noi si pt. rugaciunile Cuvioasei Teodora sa ne ierte,ca doar El ne stie pacatele si pocainta pe care o facem fiecare
|
|
|||
|
|||
![]()
O particica din moastele Sfintei Teodora de la Sihla se afla in biserica Mihai-Voda din Bucuresti (fosta manastire). Din cate stiu, aceasta este singura particica a moastelor sfintei in tara noastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
^
nu stiam de existenta acestor sfinte moaste in Bucuresti,mare bucurie mi-a adus mesajul tau.intradevar,am cautat informatii pe internet(http://www.crestinortodox.ro/pelerin...ti-120001.html) si se pare ca se gaseste o parte din moaste la aceasta biserica.am aflat deasemenea ca o pietricica din pestera unde s-a nevoit Cuviosa se afla la Bis. Sf. Alexie.poate ma ajuta Dumnezeu si ajung si eu odata acolo. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Sf. Teodora din Grecia | Stefan500 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 11 | 04.09.2011 00:33:39 |
Cuvioasa Teodora din Carpati | georgeval | Diverse Sarbatori | 5 | 07.08.2011 14:40:49 |
Schitul Sihla | lucian-liviu | Intrebari utilizatori | 0 | 04.06.2011 19:06:41 |
Imparateasa Teodora | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 1 | 11.02.2009 23:34:03 |
TEODORA DE LA SIHLA | floaredecolt | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 14.03.2008 18:56:25 |
|