Citat:
În prealabil postat de inamuresan19
Ca sa vedem totusi distanta... Eu sunt din Nasaud, jud. Bistrita-Nasaud si el este din Braila. E o distanta ceva mai mare si ne-am gandit sa raman aici pentru inceput, facultatea voiam sa o fac in Bistrita, in municipiu si el sa isi gaseasca ceva de munca prin Bistrita pentru moment. Dar cu toata harababura care o creeaza mama mea... si neintelegerile astea, m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa fie undeva la mijloc, e exact km-ii perfecti si egali intre Nasaud si Braila, adica Brasov. Ideea mea era sa plec in Bv dupa ce termin cu fac (farmacie - specializare astistent farmacist) care dureaza decat 3 ani...
|
Daca tot pleci de acasa, asa poti sa alegi Clujul, (nu-i cu mult mai departe de casa) ca-i oras mai mare si gaseste si el mai multe oportunitati decat in Bistrita, ce-i un oras micut sau te duci in Galati,(este si acolo fac. de farmacie) ca sa fie el aproape de casa. Stai, ca am uitat ca intre Nasaud si Bistrita nu-s mai mult de 30km, deci poti face naveta, nu trebuie sa te muti de acasa :) Acum am inteles care e situatia. Pana nu intri la facultate, nu faci nimic, odata intrata, lucrurile se vor aseza si cu parintii tai.