Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2012, 20:58:21
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nesperatu Vezi mesajul
Sa-mi spui daca cumva asta a vrut sa fie o gluma sau doar o ironie inocenta. Nu de altceva, dar fiind nehotarat, nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang.

Asta una la mana.
A doua, ce te face sa crezi ca daca te raportezi deja la niste referinte prestabilite asta ti-ar da dreptul sa fi arogant cu toti ceilalti ? De unde si pana unde referintele tale ar fi mai bune decat referintele altora?

Eu cred ca un bun crestin trebuie sa aibe rabdare si intelepciune, nu sa sara imediat la gatul cuiva care nu-i intelege referintele. Ca altfel o sa para ca faci parte dintr-o secta de maniaci religiosi, nicidecum din cultul crestin ortodox.
A vrut sa fie o gluma si te rog sa razi, insa a iesit ironie inocenta fiindca tu ai creat conditiile, dar fiindca nu ti-a acoperit nehotararea(naturala la tine) te rog sa ma ierti.

Am fost arogant cat timp am crezut ca referintele mele sunt mai bune decat ale celorlalti, dar de cand Iisus Hristos mi-a dezvaluit referintele Lui, cele mai bune, ideale, de-atunci atitudinea mea cea mai "aroganta" este de ingenunchiat.

Am descoperit ca fericirea imi este (in sfarsit!) si mie disponibila doar ingenunchiat; de ce sa caut alta referinta?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
PENTICOSTARUL sau raiul anului Mihailc Sfintele Pasti - Invierea Domnului 33 14.07.2013 01:18:15
DESCOPERIREA MILENIULUI: Doi fizicieni se laudă cu STRUCTURA SUFLETULUI cristiboss56 Teologie si Stiinta 1 31.10.2012 18:58:02
Biserica anului 2012= industrie mihaitzaneicu Morala Crestina 48 07.03.2012 18:03:50
Am intrat in ultima zi a anului 2010! Melissa Stiri, actualitati, anunturi 22 01.01.2011 19:27:40
Descoperirea cereasca Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 1 23.02.2008 17:51:32