![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Ajuta!
nu mai stiu unde exact am citit, dar era ceva de genul: "tot ce pune sangele in miscare este pacat". Mie personal melodiile hip-hop mentionate anterior imi pun sangele in miscare; nu ma linistesc precum ma linisteste ascultand "Cuvine-se cu adevarat". Si cred ca la majoritatea se intampla la fel. Bineinteles ca este de nenumarate ori mai bine sa asculti aceste melodii, decat sa asculti BUG Mafia, Parazitii, La Familia, etc. Personal cred, ca ascultand acest hip-hop "ortodox" este un pas inainte in lupta de a te rupe de cantecele lumesti, dar nu cred ca avansezi prea mult spre mantuire. Sa stiti (cei care asculta hip-hop/rap) ca daca reusiti sa intrerupeti a asculta acest gen de muzica, o sa va linistiti (sufletul) foarte mult; cel putin asa a fost la mine (dupa ani de ascultat sisu&puya, parazitii si restul). Din cand in cand mai ascult vreo melodie, dar nu le mai "traiesc" cum le traiam inainte. Incercati o perioada de timp sa nu mai ascultati deloc sau sa le inlocuiti cu muzica religioasa, sa vedeti ce se intampla. Oricum pregatiti-va si nu dati inapoi cand "drogul" va incepe sa iasa din voi (sa nu ziceti: "macar o melodie") :D Si banuiesc ca acelasi lucru este si cu cei care asculta celelalte genuri de muzica: rock, pop, etc. Scuzati-mi cuvantul lung si sper sa reusiti sa lasati aceste mici placeri care nu va ajuta in drumul spre mantuire. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ortodox sau crestin ortodox? | mara2008 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 07.01.2013 14:54:36 |
Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 13:13:45 |
PC ortodox ? | podariuv | Generalitati | 0 | 30.10.2009 23:59:54 |
Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi | Lumi79 | Nunta | 2 | 05.01.2007 14:05:29 |
|