![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Sfânta Scriptură: „Pentru că cel ce vorbește într-o limbă străină nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu;” 1 Corinteni 14:2 Cu ce scop se dă acest dar? 1. Credinciosul obișnuit din Biserică să se zidească în credințăOricărui creștin adevărat care își dorește acest dar, îl cere de la Dumnezeu și Duhul Sfânt dorește să il dea. Citat:
Nu, nu știi tu, Duhul știe. Omul știe doar dacă primește și darul tălmăcirii. Citat:
Insă Dumnezeu dorește ca El să fie la conducerea vieților noastre. Când vorbești în alte limbi nu ai tu controlul a ce spui ci, in duh, tu grăiești taine. Pentru că cel ce vorbește într-o limbă străină nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu; și nimeni nu-l înțelege, fiindcă el, în duh, grăiește taine. 1 Corinteni 14:2 Citat:
Citat:
Asta este o concepție care place cu deosebire satanei. Vestirea Evangheliei este urgentă, imperios necesară, de o stringentă nevoie. Vocabularul meu este prea sărac pentru a sublinia nevoia și importanța vestirii Evangheliei astăzi, acum. Este adevărat că Biblia sau porțiuni din Scriptură au fost traduse în 4,765 de limbi dar mai sunt încă 2135 de limbi și dialecte care nu au nici măcar o carte a Bibliei tradusă. Din 16.749 de grupuri etnice existente pe glob, Evanghelia a pătruns doar între 9.820 de etnii. Adică mai puțin de jumătate. Dintre cele neevanghelizate, 3.417 grupuri etnice sunt de religie musulmană, 2.595 grupuri sunt hinduse, 580 budiste iar celelalte de alte religii. Este necesară o armată întreagă de creștini care să ducă Evanghelia dar creștinii se ceartă, dorm și visează că nu mai este nevoie de vestirea Evangheliei. Citat:
Citat:
Dacă ai o inimă curată, ți-ai predat viața ta lui Dumnezeu și dorești Duhul Sfânt și darurile Lui, bucură-te! Bucurii și pentru dumneavoastră! Cunoscute mi-ai făcut căile vieții; umplea-mă-vei de veselie cu fața Ta, și la dreapta Ta de frumuseți veșnice mă vei sătura. Psalmii 15:11 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cata inducere in eroare! Si cata nerusinare ! adica initiatorul acestui topic doreste sa scape de acea vorbire in limbi care nu-i da pace, si se gaseste acest domn sa faca reclama ! D.le, nu gasiti ca sunteti inoportun? |
|
|||
|
|||
![]()
La Mulți Ani, profetule de carton!
Cum ai început anul, ce îți propui pentru 2013? Câte id-uri paralele ai în obiectiv să-ți mai deschizi? Multă sănătate să îți dea Dumnezeu și poate în acest an vei lua hotărârea să te pocăiești. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|