![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu trebuie să vă sforțați prea tare, este un pamflet.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine-o-i mai fi și tu? |
|
|||
|
|||
![]()
Redactorul șef de la timesnewroman.ro
Citește subtitlul revistei noastre Times New Roman: COTIDIAN INDEPENDENT DE UMOR VOLUNTAR. Last edited by penticostalul; 02.01.2013 at 19:47:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Myself, prima stire e chiar un pamflet. Ziarul online Times New Roman se ocupa cu asa ceva, e celebru. Puteai posta articolul la "sa ne amuzam oleaca", desi prea se glumeste de cele sfinte.
http://www.timesnewroman.ro/life-dea...-in-continuare Alte articole din acelasi ziar:
Dezvăluire incendiară a revistei “Nature”: mii de români au plagiat un SMS cu urări de Crăciun Scris de Vasile Marți, 25 Decembrie 2012 09:44 O vedetă autohtonă și-a împodobit bradul cu pantofi cu cristale Swarovski. După zeci de încercări, Coreea de Nord a produs o petardă; amenință că o va detona de Revelion Scris de Vasile Vineri, 28 Decembrie 2012 13:30 Un fost salvamontist a înființat serviciul Salvamunc, destinat corporatiștilor blocați la muncă Scris de Vasile Joi, 27 Decembrie 2012 13:29 Un bucureștean a făcut reclamație la OPC după ce a găsit un urs în bradul de Crăciun Scris de Vasile Luni, 24 Decembrie 2012 14:17 Cred ca ii datorezi niste scuze penticostalului... E bine sa fim ortodocsi, dar sa nu ne pierdem discernamantul, ca ajungem de rasul altora.
|
|||
|
|||
![]()
Oare cel cu Episcopul Artemie de Kosovo, e tot un pamflet?
|
|
|||
|
|||
![]()
Myself, eu am citit tot pe timesnewroman ca esti pus sub urmarire internationala!
|
|||
|
|||
![]()
Vă arde de glume hhhmm, iar biserica este vândută de la spate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne bizuim pe tine ca ne aperi Biserica sa nu fie vanduta ( "de la spate"). Multumim :D
|
||||
|
||||
![]()
'Ai de capul nostru, dacă luăm de bune prostiile de pe tnr!
|
|||
|
|||
![]() Ai de capul tău, mai bine ai pune mâna pe o carte de cateheză autentică. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nume de sfinti | brenda_sv_ro | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 06.09.2012 14:51:44 |
Cine se teme de Patriarhul Daniel? | partenie | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 0 | 25.07.2008 18:00:36 |
Patriarhul Daniel accidentat | lucia_anghelina | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 12.04.2008 01:29:05 |
Patriarhul Daniel si protestantii | olivian | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 268 | 09.04.2008 11:49:20 |
|