![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și sincer să fiu, chiar am luat-o de bună, fiindcă pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, îl cred în stare de orice. Totul se manifestă latent. |
|
|||
|
|||
![]() Ai de capul tău, mai bine ai pune mâna pe o carte de cateheză autentică. |
|
|||
|
|||
![]()
Myself, eu am citit tot pe timesnewroman ca esti pus sub urmarire internationala!
|
|||
|
|||
![]()
Vă arde de glume hhhmm, iar biserica este vândută de la spate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne bizuim pe tine ca ne aperi Biserica sa nu fie vanduta ( "de la spate"). Multumim :D
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(scuze celor pe care i-am suparat!) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-ș mai are rostul acest topic. Îmi pare rău, Dar cred ar fi mai bine dac-aș părăsi forumul cel puțin pentru o vreme.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Articolul cu pricina este o parodie, o glumă abjectă la adresa bisericii și a slujitorilor ei. Dacă ochiul tău e murdar pe toate le vede murdarte. Scrie mai bine adminu-lui să șteargă topicul că deja te-ai făcut de tot râsul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Solutia e sa inveti sa ai mai mult discernamant si sa nu mai crezi tot ce se scrie pe internet. Sa privesti totul cu mai multa ratiune: mai, o fi oare posibil asa ceva? Cine o fixa taxele si impozitele in tara aceasta? patriarhul Daniel sau guvernantii? Pe ce criterii se pun aceste taxe? De buna seama pentru lucruri concrete: la masini, case, alimente, al tot ce se vinde.... Ce fel de ton se foloseste? a, e unul de bascalie, nu ma mai intereseaza... Apoi, trebuie sa verifici bine sursele din care citesti. Mai, site-ul asta, times new roman ce fel de site e? Cine scrie, ce pregatire are cel care scrie, din ce pozitie scrie, ce experienta are, interesele cui le apara? Ia sa mai citesc eu si alte lucruri, despre acest subiect, din alte surse, ca sa ma inmformez mai bine. La fel si cand citesti o carte... Ca jurnalist, ca sa publici o stire, trebuie ca informatia pe care o expui sa fie verificata din trei surse. Daca zice X, fie si in repetate randuri, ca Y e un dobitoc, nu e bine sa il crezi. Sunt lucruri care se exerseaza in timp, cu rabdare si cu multa bunavointa!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
nume de sfinti | brenda_sv_ro | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 06.09.2012 14:51:44 |
Cine se teme de Patriarhul Daniel? | partenie | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 0 | 25.07.2008 18:00:36 |
Patriarhul Daniel accidentat | lucia_anghelina | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 12.04.2008 01:29:05 |
Patriarhul Daniel si protestantii | olivian | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 268 | 09.04.2008 11:49:20 |
|