![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar asa ceva nu va place : Ingeri Pierduti
http://www.youtube.com/watch?v=1ibHdkIpAdQ Acasa-i altfel, sunt ai tai prezenti Cand zic familie, e vorba de-ai mei Si ma gandesc de fapt ce sunt fara Tu zici fara, eu stiu cum e Despre bine de morti si despre bine de vii Incerci sa fugi o viata intreaga, de ce Stii bine ca devii unul din ei, de-ai tai Care face la fel ca ei Cand plangi ca ei, cand razi Speranta moare ultima Oricum te-ajuta, e, stii bine, sa ramana asa Cand te-ai nascut incepi sa mori, respiri usor Primul lucru esti departe, ti-e dor N-are cum sa se termine asa, te-ntorci acasa La fratii tai, la ale tale, nimic nu mai conteaza Este aceeasi distanta de la tine la ei Si inapoi, stii bine, anii par mai grei Trece greu, tzighie, mi-e dor si mine Nu-ti gasesti confort cand altii nu-ti plac, nici mie Ingerii tai raman cu tine chiar daca pleaca. MARFA ... Last edited by EzioAuditore; 03.01.2013 at 04:08:57. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ortodox sau crestin ortodox? | mara2008 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 8 | 07.01.2013 15:54:36 |
| Rusinea de a fi ortodox sau politicianul ortodox in Europa unita | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 08.08.2012 14:13:45 |
| PC ortodox ? | podariuv | Generalitati | 0 | 31.10.2009 00:59:54 |
| Nunta ortodox rit nou cu ortodox rit vechi | Lumi79 | Nunta | 2 | 05.01.2007 15:05:29 |
|
|