![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
frate, ai dreptate ca una e omul religios si alta omu' credincios.... sau induhovnicit!! la teorie esti beton! felicitarile mele!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Totuși, îmi spui și mie în ce constă partea practică din telenovela asta despre dracul din circuitele integrate? Oare dacă ai citi rugăciuni de dezlegare unui cip ar face scurt-circuit pe loc?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mândria este un păcat uriaș pe care nu-l poți înfrunta cu prețul prăbușirii în ipocrizie. Un smerit fățarnic este într-o mai mare primejdie duhovnicească decât un mândru sincer. Primul și-a făcut din iluzia virtuții un drog eficient pe termen scurt, iar al doilea învață greșind și greșește învățând în încercarea de a lupta cu răul din propria ființă, fără să fugă de lumina crudă a realității de dragul imaginii publice. Dacă cipul sau alt mijloc de control masificat te va obliga vrodată la o probă severă de discernământ , să nu-ți imaginezi că o să-ți pună cineva în cumpănă chestia aia și ortodoxia. O să ai de ales între lucrurile cu potențial idolatru (carieră, poziție socială, locuință, confort material, igienă strictă, economii, fițe cosmetice, excursii în străinătate, tabieturi zilnice etc.) și renunțarea la ele. Întrebarea este: ești pregătită să renunți la tot ce te ține astăzi ca pion al unui sistem social egal cu o pușcărie globală și să faci saltul la periferia societății? Dacă da, atunci ce mai aștepți? Dacă nu, de ce te agiți ca și cum ai fi pregătită? Te-aș ruga să nu mă iei cu antrenamentul mental, acumulări lente de "curaj" și alte (auto)justificări pentru a împinge cât mai în viitor momentul libertății față de stilul tău de viață actual. Asta este specializarea celui mai eficient drac din povestirea de mai jos: http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfatuld.htm Până la urmă va trebui să împărțim împreună măgulitoarea ipostază de a fi beton în teorie, nu crezi?
|
|||
|
|||
![]()
Va propun sa cititi cea mai buna lucrare(dpmdv) pe care am gasit-o de cativa ani, scrisa de ing. Mircea Vlad.
"Tin sa precizez ca lucrarea apare cu binecuvântarea parintelui meu duhovnicesc de la Athos. M.V., Schimbarea la Fata, 1998" Motto: "“Cel ce se va pazi isi va scapa viata sa. Daca insa strajerul a vazut sabia venind si nu a sunat din trâmbita si poporul n-a fost vestit si va veni sabia si va ridica viata cuiva, acela a fost rapit pentru pacatele lui, dar sângele lui il voi cere din mâna strajerului” (Iezechiel 33, 5-6)" http://apologeticum.files.wordpress....ocalipsa13.pdf |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar povestea aia cu ala care striga "lupul" ca sa-si dea importanta, o stii? Si stii ce s-a intamplat pana la urma cu el?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vom sti ca au luat lucrurile in serios abia cand vor disparea de pe Internet, atunci cu certitudine au renuntat la tentatiile si mrejele modernitatii de care deocamdata se infrupta din plin, fara sa-si puna cu adevarat problema dependentei de sistem. Pana atunci, gura sparta si discursuri gaunoase pentru naivi.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.01.2013 at 12:43:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pana la urma cine vinde castraveti gradinarului?? omul interesului, bre! naivi ne credeti voi astia care ne luati prin invaluire cu "asigurari" ca identitatea electronica nu ne poate fi falsificata! feriti-va de lupi in haine de oi nu? caci dupa roadele lor ii veti cunoaste.... si iata ce frumos vii tu sa ne imbii... "nu poate fi falsificata"... "partea electronica - punctul forte"!! din partea mea poti sa-ti iei cipul cu tot cu identitatea electronica de care esti atat de exaziat si sa ti le bagi undeva.... nu mai e nimic de zis, te-ai dovedit cine esti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() În iadul de pe lumea aceasta fiecare arde la focul păcatelor sale, deși unii simt mai curând, alții mai târziu... si constat ca.... Cea mai mare cruzime e să strici nebunului mândria nebuniei sale și prostului bucuria prostiei sale - Nicolae Iorga.... asa ca tre' pun capat cruzimii mele :) una e sa transmiti avertizarile primite si alta sa te lupti cu morile de vant de prin "gurile" rele... Un an nou cu multa sanatate!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|