Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2016, 17:49:31
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Cartea aia e și la mine în bibliotecă, la 2 metri de mine și am citit-o.

La postul din topicul de mai sus, unde am făcut trimitere la carte, la primul link, site-ul de a cumpăra cartea fizică, acesta: http://www.anticariat-logos.ro/produ...tilor-parinti/ ...dacă dai scroll în jos, ai să vezi acolo scris: editura Deisis, anul 1994, etc.

De ce ai fost leneș și nu te-ai obosit să cercetezi puțin acel site ? :-(

Și de ce mă acuzi pe mine că scriu tâmpenii și minciuni ? :-(

Nădăjduiesc că n-am scris și nu voi scrie niciodată tâmpenii și minciuni... Poate ai vrut să mă ajuți...

Să nu mai fi leneș, frățior drag, și nici să mai acuzi pe cei nevinovați, și niciodată să nu mai fi așa aspru, că ție îți aduni osândă, cazi în mândrie și alte prăpăstii. Ridică-te, frățior. Biserica toată îți este alături, ridică-te și luptă mai bine. Ai grijă de tine.

Hristos în mijlocul nostru.
Fecioraș, nu vreau să-ți tulbur pregătirile de însurătoare, dar te asigur din surse de primă mână că editura Deisis nu a tipărit niciodată cartea respectivă. Poate scrie oriunde ce ar scrie, sunt minciuni și falsuri penibile.
Poate că nu aveai de unde să afli chestia asta, însă presimt că preferi să crezi o păcăleală editorială, decât ceea ce-ți spun eu.

Catalogul cu tot toate tipăriturile editurii Deisis o găsești în link-ul de mai jos:

http://edituradeisis.ro/opencart/ind...tegory&path=36

Last edited by Mihailc; 17.02.2016 at 17:53:17.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2016, 18:55:11
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin Ciprian Vezi mesajul
Am citit toate aspectele credintei catolice pe care le trateaza aici dl. Daniel. Nici una din ele nu este adevarata.
E imposibil sa nu fie niciuna adevarata, doar stim ca au dogma Filioque sau purgatoriul, etc.
Reply With Quote
Vechi 17.02.2016, 19:06:28
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Pe cartea care o am eu, apare că a fost tipărită la editura Deisis.
Pe site la ei, nu am găsit cărți cu tirajul epuizat și needitate în nou tiraj, cum e cartea menționată.
Poți să verifici ISBN-ul să vezi că a tipărit-o Deisis, în 1994 și nu te mint, am verificat cu ochii mei acum, pe cartea fizică, reconfirmându-mi că e Deisis.
Și sunt departe de-a fi escroci, cum crezi tu, din înșelare.

Am terminat de-a mai vorbi despre cartea menționată.
E o carte minunată care trebuie citită de toți care vor să aprofundeze studiile diferențelor între creștinism și ereziile franco-latinilor ("romano-catolicilor")

Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Vechi 17.02.2016, 19:26:28
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Pe cartea care o am eu, apare că a fost tipărită la editura Deisis.
Pe site la ei, nu am găsit cărți cu tirajul epuizat și needitate în nou tiraj, cum e cartea menționată.
Poți să verifici ISBN-ul să vezi că a tipărit-o Deisis, în 1994 și nu te mint, am verificat cu ochii mei acum, pe cartea fizică, reconfirmându-mi că e Deisis.
Și sunt departe de-a fi escroci, cum crezi tu, din înșelare.

Am terminat de-a mai vorbi despre cartea menționată.
E o carte minunată care trebuie citită de toți care vor să aprofundeze studiile diferențelor între creștinism și ereziile franco-latinilor ("romano-catolicilor")

Ok, pune ISBN-ul cărții că-l verific...

Pe site la ei nu ai găsit cărți cărți epuizate și needitate într-un nou tiraj pentru că nu te-ai uitat bine.

Uite un singur exemplu de carte din 1994:

http://edituradeisis.ro/opencart/ind...&product_id=52

În fine, nu-mi făceam oricum iluzii că te scot de sub efectul halucinogenelor sectare cu care ești îndopat, însă ceilalți cititori ai topicului e bine să țină cont de faptul că nu editura Deisis a tipărit cartea aceea.

Când o să aflăm mai multe despre acest fals, revin cu informații proaspete.
Vechi 11.09.2016, 17:03:09
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Ok, pune ISBN-ul cărții că-l verific...

Când o să aflăm mai multe despre acest fals, revin cu informații proaspete.
Iartă-mi întârzierea, abea acum am văzut postarea asta a ta... Consider că categoric nu este un fals, ci o carte autentică care demască minciunile din vestul franco-latin, alias "romano-catolic".

În interiorul cărții "Noul catehism catolic contra credinței Sfinților Părinți", scrie așa:

Copyright editura Deisis pentru prezenta versiune.
Traducere după:
Monseigneur Photios, Archimandrite Philarete,
Le Nouveau Cathechisme contre la Foi des Peres
(collection "La Lumiere du Thabor")
copyright 1993 by Editions L'Age d'Homme, Lausanne
ISBN 973-97009-0-10

Iar apoi pe pagina principală, cu care începe cartea, scrie: traducerea în românește de Marilena Rusu, iar la subsol, scrie editura Deisis, Sibiu, 1994.

De asemenea vă recomand cărțile:

Părintele Vladimir Guette, a fost un preot romano-catolic, care s-a convertit după mai multe vizite în Rusia, la Sfânta Ortodoxie, și a devenit preot ortodox, demascând și explicând minciunile "romano-catolice".

Iertați și pomeniți.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana mihailt Biserica Ortodoxa Romana 54 05.03.2014 21:17:15
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică Decebal Biserica Romano-Catolica 1 18.08.2012 14:36:50
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic oana_dinisoni Biserica Romano-Catolica 34 21.04.2011 00:18:17
Imperiul Romano-Bulgar sovidiu Generalitati 3 13.12.2006 15:14:03