![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
întrebările precum cea din titlu, mi se par ne la locul lor.
de ce nu patrime?! de ce nu avem 2 sori? de ce vorbim de un singur Fiu? de ce avem o singură inima? de ce nu am un Lamborghini? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar raspunsurile cum iti par ? Le-ai citit? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum, ne avîntăm pe un subiect care ne depășește în mod evident.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"perfecțiunea se realizează în trinitate" zici. ai încercat și un răspuns. sincer ... nu m-a convins. |
|
|||
|
|||
![]()
stai linistit, topicul era menit sa inteleg eu o chestiune care imi scapa printre degete. Nu vreau sa conving pe nimeni de nimic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu ai o viata si vrei sa pierzi timpul ca altceva nu ai de facut poti sa dezbati teorii si dogme despre trinitate dar eu o vad ca pe o palavrageala despre cat de mare este prostia omeneasca. Penal!
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce-ti pierzi timpul pe un forum cu profil religios din moment ce atitudinea ta e vadit anti-religie? Sa inteleg ca n-ai viata?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Viata pe care o am eu consta in aflarea cauzelor lucrurilor. Nu neaparat cauze divine. Faptul ca am ajuns si pe acest forum este o consecinta a faptului ca acord credit ( in egala masura) si ideii conform careia cauza primordiala ar fi una de tip inteligent. Nu am motive suficiente sa o neg. Acuma, intoarce-mi serviciul si spune-mi ce faci tu pe acest forum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre religie ce sa zic... nu sunt nici pro nici contra, imi este indiferent, repet un singur adevar Iisus Hristos (Dumnezeu Intrupat) restu e apa de ploaie , asa cum vine asa si trece. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi intr-un singur adevar Iisus Hristos, dar nu esti pro religie. Da ce esti atunci ? Sau poate iti inchipui ca Iisus a fost un personaj de film, ca Luke Skywalker. Cum adica ? Nu are nici o logica ce zici tu. Ziceai ceva de "Penal" si de "prostia omeneasca"? Last edited by nesperatu; 04.01.2013 at 21:58:31. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Treime: 1=3 | Va_iubesc | Despre Sfanta Scriptura | 56 | 24.10.2022 22:56:35 |
Sfanta Treime - ce este? | Bast-et | Generalitati | 28 | 25.10.2018 22:24:15 |
Sfanta Treime | PuiMicGeorgiana | Diverse Sarbatori | 3 | 08.06.2014 22:58:57 |
Sfanta Treime | Templier Knight | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 13.12.2010 17:50:55 |
Despre SFANTA TREIME | ARHANGHELUL | Despre Sfanta Scriptura | 19 | 21.07.2009 19:42:28 |
|