Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana
Cea mai mare cruzime e să strici nebunului mândria nebuniei sale și prostului bucuria prostiei sale - Nicolae Iorga.... asa ca tre' pun capat cruzimii mele :)
|
De ce te ascunzi in spatele unor citate pentru a ne spune ca suntem prosti si mandri? Si eu care credeam ca Mihai a fost prea lipsit de delicatete cu tine, insa se pare ca are dreptate cand a intuit izul sectar.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cipofobii asa cred, ca te poti lepada "inconstient", in virtutea puterilor magice ale cipului sau a unui mesaj satano-electronic ascuns in interior.
|
Fobia cip-ului poate avea consecinte nefaste, ducand pana la fanatism psihopatologic (tipic sectar).
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Adevărat grăiești. Numai că vezi tu, fricoșii sunt tocmai cei care aleg varianta struțului și nicicidecum cei care au curajul să mărturisească adevărul. Și când mă refer la mărturisitori, nu mă refer la vreun user de pe forum, ci la cei care trăiesc cu adevărat ortodoxia.
ps: să-mi fie cu iertare dacă greșesc și cer îngăduință. 
|
Iar tu stabilesti trairea ortodoxiei in functie de pozitia acelui ierarh fata de cip? Daca-i vulcanic, gen pr. Amfilohie Branza: "wow... cat adevar", daca e un om cumpatat si intelept, care nu face trimitere la 666 spui : "nu zice adevarul" ?