![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asistam de cateva zile la un adevarat delir propagandistic mediatic,derulat pe aproape toate televiziunile tarii,in tonul cel mai fatarnic si fariseic-jurnalistic, de a curta masele imunde si multimile,in ceea ce au ele mai slab : si anume gandirea !!!
Dincolo de persoana celui disparut,fata de care avem o crestineasca politete,si fata de care ,nu vrem in acest moment,sa aducem nici un comentariu si nici o critica,totusi,nu putem a nu remarca asaltul cainesc al politrucilor rosii, pentru a-si apropria personajul si a-i inalta un piedestal national,la care urmaeaza a se inchina toata natia in extaz, ca la Bhuda !!! Desigur, dincolo,de anumite talente profesionale, a caror judecata trebuie lasata la libera aprecierea a profesionistilor, personajului mediatizat i se obtureaza categoric calitatile de ayatolah comunist al propagandei ceausiste celei mai perverse, confecionandu-i-se,culmea nerusinarii si a provocarii, calitiati de dizident incontestabiloe, si de revolutionar de prima mana !!! Cum e posibil asa ceva ??? Cum e posibil acest spectacol de circ grotesc,in care clovnii,si executanii cei mai josnici ai unei piese comandate de sus ,devin peste naoapte actori de prim plan cu veleitati eroice ??? Cum e posibil ca o intreaga natie si fie prostita in halul acesta grandios,pentru a i se impune pe cele ma inalte piedestale eroi falsi,care au contri buit din plin la decaderea ei si esecul ei moral,in timp ce adevaratii eroi ai neamului,si martiri ai tinutei anti-comuniste,de tipul mutlt-incercatului Paul Goma, zac din dispret si in uitare,exilati si acum,undeva departe in recea strainatate !!! Pana cand gunoaiele, vor pluti mereu la suprafata acestei mari ivolburate,care este istoria nationala, in timp ce adevaratele valori ,si adevaratii eroi ai neamului sunt mentinuti intentionat in cea mai neagra si nedreapta uitare ???!!! Romani, treziti-va ! Sau meritati-va soarta !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar, in unele din filmele sale- si in special in cele istorice care prezinta evenimente din perioada interbelica sau a celui de-al doilea razboi mondial- partidul comunist este prezentat intr-o "lumina" favorabila, cu totul departe de adevarul istoric! Insa, inainte de 1990, nici nu se putea altfel, deoarece exista cenzura!
Totusi, nu se poate nega ca a fost un mare regizor, filmele sale bucurand milioane de oameni! De exemplul "Dacii"- cu o certa valoare istorica sau un "Nea' Marin Miliardar"- o comedie foarte reusita, nu cred ca li se poate reprosa ceva! |
|
|||
|
|||
![]()
Pe postul Romania TV, azi, la ora 20.45, se vor face dezvaluiri socante privind rolul jucat in Revolutie de Sergiu Nicolaescu.
|
|
||||
|
||||
![]()
In orice caz n rol extrem de important, as zice...central ! Rol pe care nu a avrut sa-l desconspire niciodata !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Las-o moarta, profesional vorbind, a fost un om si cu bune si cu rele.
Pe buna dreptate pot fi dezavuate unele productii (in care a fost regizor sau actor) care tin exclusiv de propaganda comunista si au zero valoare istorica, pe buna dreaptate pot fi poate criticate dpdv artistic alte productii de tip istoric/nationalist sau cele de dupa '89, insa pana la "desantare proapgandistica comunista" este deja un drum lung si mai ales aberant. Ce vor sa faca unii din el post-mortem e altceva, in orice caz e un subiect din care hienele fac bani cu ajutorul celor ca tine, care isi pierd timpul in fata televizorului.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.01.2013 at 10:58:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Șocați, ceva?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru mine, Sergiu Nicolaescu ramane un om cu o inteligenta remarcabila pe care a dirijat-o atat in directii bune cat si in directii gresite. Nu e treaba mea sa-i iau locul lui Dumnezeu si sa-l judec eu. Iar faptele lui il vor aseza intr-o anumita ierarhie ca actor, ca politician si ca om atat in fata oamenilor cat si in fata lui Dumnezeu. Ii las pe altii sa le comenteze. |
|
||||
|
||||
![]()
Da' măcar te-a șocat ceva?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum,eu nu am vrut sa judec opera artistica ! Problema apare,daca vreiti,in timpul si dupa Revolutie,momente in care personajul noastru a jucat un rol extrem de important,pe care se pare ca nu a dorit niciodata sa il devoaleze !!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Moartea | MadalinS | Reguli in Biserica | 22 | 05.03.2011 09:47:57 |
Un alt mod de a alege moartea | costel | Generalitati | 29 | 24.02.2011 17:24:10 |
Moartea clinica | alexdu | Generalitati | 5 | 03.09.2010 17:38:53 |
Marturie cutremuratoare despre martirii din Rusia comunista | andrei_im | Intamplari adevarate | 4 | 05.02.2010 15:10:05 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 07:32:19 |
|