Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2013, 21:49:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Teoria ta este absurda, din punctul meu de vedere.
In ce fel se incadreaza CNP-ul aici?!?
Pai sa-i intrebi pe moldovenii cipofobi de peste Prut.

Dar citeste postarile de la antoniap si te prinzi tu, ca nimic din ce e absurd pentru ei nu este imposibil de promova ca virtute duhovniceasca.

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
CNP, la noi e deja vechi, de pe vremea cand nimeni nu cuteza sa spuna o vorba impotriva. Fireste ca nu e bun niciun numar de om. Nu aveam nevoie de el, dar macar sa nu adaugam si alte rele la acesta. Seria buletinului era suficienta. Repet: textul Apocalipsei ne cere sa respingem numarul de om al carui semn este 666. Atat.
Citat:
Ce ai tu, daca noi nu acceptam cipurile?!? Respecta-ne liberul arbitru.
Ti-am bagat eu ceva pe gat?
Am aratat doar ce stupida e propaganda cipofoba si ca avand in vedere calidatea proasta a argumentelor, e clar ca mizeaza pe isterizarea maselor de semi-ortodocsi fara prea multa cultura religioasa si discernamant.
Vechi 07.01.2013, 23:04:14
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ti-am bagat eu ceva pe gat?
Am aratat doar ce stupida e propaganda cipofoba si ca avand in vedere calidatea proasta a argumentelor, e clar ca mizeaza pe isterizarea maselor de semi-ortodocsi fara prea multa cultura religioasa si discernamant.
Esti vulgar!
Reply With Quote
Vechi 07.01.2013, 23:10:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Esti vulgar!
Pardon, mintea ta este, daca se gandeste la prostii!

Sensul expresiei este "a forta, a obliga".

Eu nu am nimic cu "liberul arbitru" al tau, cum sustii tu sus si tare, ca si cand te-as fi obligat chipurile sa faci ceva, doar am argumentat ca problema duhovniceasca, nu exista in realitate, este doar o isterie sectara.

Ca poate la un moment dat aceste acte vor deveni o problema sociala, ca pot ajuta la construirea unei dictaturi - este partea a doua.

Hitler a reusit sa extermine milioane si f. putini au scapat si fara sa fie nevoie de acte cu cip.

La fel de bine poate servi unei dictaturi si politia, armata, telefonia mobila, televiziunea, Internetul, si nu vad pe nimeni urland sa fie desfiintate.

De altfel, diavolul nu are nevoie de amarata de tehnologie omeneasca pentru a gasi pe cineva.
N-am auzit nicaieri in Sfanta Traditie de cineva care, in trup fiind, sa se fi ascuns de diavol.

Last edited by AlinB; 07.01.2013 at 23:17:42.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2013, 23:15:28
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Pardon, mintea ta este, daca se gandeste la prostii!

Sensul expresiei este "a forta, a obliga".

Eu nu am nimic cu "liberul arbitru" al tau, cum sustii tu sus si tare, ca si cand te-as fi obligat chipurile sa faci ceva, doar am argumentat ca problema duhovniceasca, nu exista in realitate, este doar o isterie sectara.
Afirmatiile tale sunt curata manipulare, nimic altceva! Nu respecti parerea altora. Asa procedau si comunistii!
Reply With Quote
Vechi 07.01.2013, 23:25:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Afirmatiile tale sunt curata manipulare, nimic altceva! Nu respecti parerea altora. Asa procedau si comunistii!
Pai sa vedem argumentele.

A acuza de manipulare atunci cand recunosti forta unor argumente dar nu poti sa le combati este de fapt lasitate in fata adevarului.

Apropo, daca unul zice ca e Stefan cel Mare si ajunge la ospiciu, doctorii sunt "comunisti" ca "nu-i respecta parerea"?

Oricum, nimic nou, e tipic cipofob, cand este dat pe fatza si argumentele pentru minti slabe spulberate, cipofobul devine isteric si jignitor (nu ca n-ar fi si pe parcurs).

A se vedea si cazul Elizei.

Last edited by AlinB; 07.01.2013 at 23:28:01.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2013, 23:19:14
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
Pai sa vedem argumentele.

A acuza de manipulare atunci cand recunosti forta unor argumente dar nu poti sa le combati este de fapt lasitate in fata adevarului.

Apropo, daca unul zice ca e Stefan cel Mare si ajunge la ospiciu, doctorii sunt "comunisti" ca "nu-i respecta parerea"?

Oricum, nimic nou, e tipic cipofob, cand este dat pe fatza si argumentele pentru minti slabe spulberate, cipofobul devine isteric si jignitor (nu ca n-ar fi si pe parcurs).

A se vedea si cazul Elizei.
sunt pur si simplu magulita de profilul psihologic ce-mi faci! iar faptul ca ti-am ramas drept "caz" in memoria afectiva ma onoreaza nespus :))) cica "forta unor argumente"? nu e mai repede vehementa impinsa spre intimidare cu care sunt "rostite"?
indraznesc totusi sa-ti atrag atentia observand tendinta ta catre darul intelepciunii, ca daca frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii, suprema intelepciune ar fi.... in mod firesc... dobandirea Sfantului Duh ce aduce indumnezeirea omului, il face fiu/ fiica al Tatalui din Cer si mostenitor al Imparatiei pragatita lui de la intemeierea lumii:) ai observat ca sfintii apar in reprezentarile din carti sau biserica cu acea aura in jurul capetelor sau stralucesc de lumina? asa trebuie sa ajungem si noi, altfel nema Imparatie si cata vreme gura graieste desertaciuni, ciuciu intelepciune!
n-ar trebui mai bine sa distingem adevarul de minciuna, autenticul de fals, ingrijorarea de isterie, dojana de ironie, daca tot vorbesti cu atata siguranta si forta despre "mintile slabe spulberate"?
pana una alta, eu nu recunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea...
Reply With Quote
Vechi 09.01.2013, 00:13:13
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum
Vechi 07.01.2013, 23:46:07
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Și care ar fi argumentele? Că până acum nu ai făcut decât să răstălmăcești idei și să-ți etalezi propiile tale idei despre ”cipofobii” sectari și ”traumatizați” de aceste acte biometrice.

Last edited by ovidiu b.; 07.01.2013 at 23:49:49.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2013, 23:53:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Și care ar fi argumentele? Că până acum nu ai făcut decât să răstălmăcești idei și să-ți etalezi propiile tale idei despre ”cipofobii” sectari și ”traumatizați” de aceste acte biometrice.
Iar faci acuzatii aiurea?
Ce am rastalmacit?
Fiecare si-a expus parerea.
Vechi 08.01.2013, 00:38:43
Miha-anca
Guest

Exclamation Pentru cei interesati

Exista si acest topic, deschis pe tema cipurilor:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6464
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53