![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar citeste postarile de la antoniap si te prinzi tu, ca nimic din ce e absurd pentru ei nu este imposibil de promova ca virtute duhovniceasca. Citat:
Citat:
Am aratat doar ce stupida e propaganda cipofoba si ca avand in vedere calidatea proasta a argumentelor, e clar ca mizeaza pe isterizarea maselor de semi-ortodocsi fara prea multa cultura religioasa si discernamant.
|
|||
|
|||
![]()
Esti vulgar!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pardon, mintea ta este, daca se gandeste la prostii!
Sensul expresiei este "a forta, a obliga". Eu nu am nimic cu "liberul arbitru" al tau, cum sustii tu sus si tare, ca si cand te-as fi obligat chipurile sa faci ceva, doar am argumentat ca problema duhovniceasca, nu exista in realitate, este doar o isterie sectara. Ca poate la un moment dat aceste acte vor deveni o problema sociala, ca pot ajuta la construirea unei dictaturi - este partea a doua. Hitler a reusit sa extermine milioane si f. putini au scapat si fara sa fie nevoie de acte cu cip. La fel de bine poate servi unei dictaturi si politia, armata, telefonia mobila, televiziunea, Internetul, si nu vad pe nimeni urland sa fie desfiintate. De altfel, diavolul nu are nevoie de amarata de tehnologie omeneasca pentru a gasi pe cineva. N-am auzit nicaieri in Sfanta Traditie de cineva care, in trup fiind, sa se fi ascuns de diavol.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.01.2013 at 23:17:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A acuza de manipulare atunci cand recunosti forta unor argumente dar nu poti sa le combati este de fapt lasitate in fata adevarului. Apropo, daca unul zice ca e Stefan cel Mare si ajunge la ospiciu, doctorii sunt "comunisti" ca "nu-i respecta parerea"? Oricum, nimic nou, e tipic cipofob, cand este dat pe fatza si argumentele pentru minti slabe spulberate, cipofobul devine isteric si jignitor (nu ca n-ar fi si pe parcurs). A se vedea si cazul Elizei.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.01.2013 at 23:28:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
indraznesc totusi sa-ti atrag atentia observand tendinta ta catre darul intelepciunii, ca daca frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii, suprema intelepciune ar fi.... in mod firesc... dobandirea Sfantului Duh ce aduce indumnezeirea omului, il face fiu/ fiica al Tatalui din Cer si mostenitor al Imparatiei pragatita lui de la intemeierea lumii:) ai observat ca sfintii apar in reprezentarile din carti sau biserica cu acea aura in jurul capetelor sau stralucesc de lumina? asa trebuie sa ajungem si noi, altfel nema Imparatie si cata vreme gura graieste desertaciuni, ciuciu intelepciune! n-ar trebui mai bine sa distingem adevarul de minciuna, autenticul de fals, ingrijorarea de isterie, dojana de ironie, daca tot vorbesti cu atata siguranta si forta despre "mintile slabe spulberate"? pana una alta, eu nu recunosc alt semn al superioritatii decat bunatatea... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 07.01.2013 at 23:49:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce am rastalmacit? Fiecare si-a expus parerea.
|
|||
|
|||
![]()
Exista si acest topic, deschis pe tema cipurilor:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6464 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|