Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.01.2013, 00:56:36
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Smecherii din astea merg poate la tine la scara blocului.
Ce șmecherii? Tu citești înainte să scrii? Eu ți-am răspuns exact la subiect, adică: detaliile pe care tu le cereai sunt scrise aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...3&postcount=42

Citat:
Te-am intrebat, cine iti da tie dreptul sa afirmi ca se abate sau nu de la dreapta credinta?
Am anticipat această întrebare, tocmai printr-o succesiune de întrebări subtile adresate Mihaelei. Unde scrie că trebuie să credem orbește?

Citat:
Ala a fost exemplul prost ales de tine.
Prost din punctul tău de vedere, însă tu ai tot dreptul să crezi...Cel ce contravine ideilor tale l-ai pus pe lista neagră...e sectar, habotnic și mai nou ”cipogob”?

Citat:
Ca sa nu mai zic ca se pare ca te confuzi cu Sf. Apostoli..
Cine te împiedică să crezi în asemenea concluzii? Mai ales că îți aparțin.

Citat:
Daca eu am "rastalmacit" prezinta tu adevarul ca pana acum n-ai facut decat asa afirmi o aiureala si cand te-am corectat zici ca "rastalmacesc".
Unde e rătăcire, scrie undeva că trebuie să credem orbește? Sau suntem datori să mărturism dreapta credință așa cum sfinții Apostoli și sfinții părinți au facut-o?

Citat:
Refa afirmatia in asa fel incat sa nu sune a prostie si sa vedem cine are dreptate.
Ce să refac? Oricum nu vrei să înțelegi că în contextul discuției mele cu Ioana ai răstălmăcit totul.

Citat:
Sau fa pe smecherul in continuare, daca tu crezi ca mai salvezi ceva asa..
Dacă nu ești în stare să porți o discuție nu e cazul să apelezi la tot felul tertipuri, să știi că nu mă intimidez așa ușor.

Last edited by ovidiu b.; 08.01.2013 at 03:25:07.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53