Citat:
În prealabil postat de AlinB
Smecherii din astea merg poate la tine la scara blocului.
|
Ce șmecherii? Tu citești înainte să scrii? Eu ți-am răspuns exact la subiect, adică: detaliile pe care tu le cereai sunt scrise aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...3&postcount=42
Citat:
Te-am intrebat, cine iti da tie dreptul sa afirmi ca se abate sau nu de la dreapta credinta?
|
Am anticipat această întrebare, tocmai printr-o succesiune de întrebări subtile adresate Mihaelei. Unde scrie că trebuie să credem orbește?
Citat:
Ala a fost exemplul prost ales de tine.
|
Prost din punctul tău de vedere, însă tu ai tot dreptul să crezi...Cel ce contravine ideilor tale l-ai pus pe lista neagră...e sectar, habotnic și mai nou ”cipogob”?
Citat:
Ca sa nu mai zic ca se pare ca te confuzi cu Sf. Apostoli..
|
Cine te împiedică să crezi în asemenea concluzii? Mai ales că îți aparțin.
Citat:
Daca eu am "rastalmacit" prezinta tu adevarul ca pana acum n-ai facut decat asa afirmi o aiureala si cand te-am corectat zici ca "rastalmacesc".
|
Unde e rătăcire, scrie undeva că trebuie să credem orbește? Sau suntem datori să mărturism dreapta credință așa cum sfinții Apostoli și sfinții părinți au facut-o?
Citat:
Refa afirmatia in asa fel incat sa nu sune a prostie si sa vedem cine are dreptate.
|
Ce să refac? Oricum nu vrei să înțelegi că în contextul discuției mele cu Ioana ai răstălmăcit totul.
Citat:
Sau fa pe smecherul in continuare, daca tu crezi ca mai salvezi ceva asa..
|
Dacă nu ești în stare să porți o discuție nu e cazul să apelezi la tot felul tertipuri, să știi că nu mă intimidez așa ușor.