![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.lutheranworld.org/lwf/ind...f-baptism.html Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu așa ne-a fost înțelegerea! Înainte de duminică e sâmbăta.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu așa ne-a fost înțelegerea. Sâmbăta e înaintea duminicii!
![]() Last edited by osutafaraunu; 08.01.2013 at 15:15:07. Motiv: Scuze de dubla postare... ați blocat pentru moment saitul |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar parca dupa tine duminica e prima zi a saptamanii iar sambata a 7a. Deci..
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Te-au dat afară de la adunare? Vezi că e Sâmbătă, necredinciosule!
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută necredinței mele!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si sa revenim la topic: de ce am intra in alte biserici? poate din curiozitate, dar repede vom observa in ce saracie spirituala sunt spre deosebire de biserica noastra, completa pentru mantuire ! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca, atunci cand parintii vechi interziceau ucenicilor lor ,,sa nu polemizeze prea mult cu ereticii pt. ca nu cumva veninul cuvintelor lor sa-i otraveasca" aveau in vedere experienta traita:Exista in minciuna puterea dintru inceputuri a tatalui ei-fascinatia asemanatoare unei femei extrem de ademenitoare pe exterior dar plina de -nimic -in interior.Cel putin pt.un incepator in cunoasterea Adevarului plenar crestin ,vizitele si polemicile in /cu persoanele aflate in confesiuni diferite pot fi tulburatoare(te imbiba cu veninul subtil si dulceag al amestecului de adevar partial si multa eroare, care -ti va tulbura sinceritatea si simplitatea credintei tale,strecurand indoiala ,facandu-te sa bati campii cu probleme ce-ti fura atentia de la practicarea efectiva a randuielii Bisericii UNA.E minunat sa poti iubi Omul indiferent de unde vine(pt.ca-i fratele tau in Adam)insa ia aminte ca aceasta capacitate de a iubi se dobandeste prin multa experienta(cruce)pe care in general incepatorii nu o au.Intrarea in bisericile straine pentru a converti inseamna sa fii mai puternic decat duhul acelui loc(sunt mai multi oameni acolo cu duhuri cel putin momentan straine de intimitatea ta ortodoxa-deci o forta persuasiva foarte abila).Tu trebuie sa fii BATRAN(rugaciunea ta ,credinta ta sa arda ca focul duhului apostolilor pt. a putea face fata si a te impune duhovniceste.
Din experienta proprie am constatat ca inima unui ortodox simte instrainare in relatia cu crestinul /lacasurile altor biserici decat biserica UNA si viceversa.Si apoi eu ca si ortodox viu consider un botez strain duhului ortodox ,ca o pecete pe mormantul unui suflet.Cum sa particip la o minciuna draceasca.Trebuie sa-i spun omului adevarul meu in iubire.Daca as avea destula Credinta,Iubire si Nadejde desigur ca niciun loc sau anturaj nu m-ar putea atinge.Din pacate atentie suntem inca mici incepatori nevoitori in ale Duhului. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce ne facem când acel "începător" are o concentrație mult mai mare de venin subtil și dulceag al amestecului de adevăr parțial cu multă eroare? Căci trebuie să recunoaștem: covârșitoarea majoritate a ortodocșilor sunt "începători" - ei intrând în Biserică la o vârstă la care nu pot deosebi adevărul de eroare și trebuie să treacă mulți ani până ajung "bătrâni" în cele ale credinței. Dacă ajung vreodată...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica Ortodoxa despre alte biserici | catalin2 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 26 | 26.08.2011 20:17:11 |
De ce femeile, in acel period a lunei, nu pot intra in Biserica? | Bast-et | Generalitati | 9 | 12.07.2010 20:18:54 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
|