![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută.
Îmi cer iertare pentru greșirea numelui generalului pe care l-a trimis regina Tereza să treacă cu tunurile prin românii din ardeal, am scris din ce mi-am adus aminte. Îmi cer iertare pentru orice neplăcere și durere de cap ce o provoc. Nu sunt eu cel mai smerit, dar pentru că îmi apăr credința nu îmi cer iertare. Pentru că Îl mărturisesc pe Hristos nu am să-mi cer niciodată iertare, oricât de mult îi zgârâie în urechi și pe ochi, pe unii, cuvintele mele. Sunt întristat pentru lipsa de încredere acordată preoților Bisericii și Sfinților lui Hristos, pe care fratele Priceputu o are. Nădăjduiesc să fie cât mai puțini ca el. Mulțumesc tuturor celor care nu pe mine mă apărați, ci Adevărul, anume pe Hristos Unul. Pe El pururea să-L mărturisiți, căci toată erezia care va cădea pe piatra cea din capul unghiului, pe Hristos, se va sfărâma. Îndrăzniți. Blestemata Inchiziție, la fel cu ereziile romano-catolice din care vine, este cel mai mare GENOCID al omenirii tuturor timpurilor, HOLOCAUSTUL omenirii, având crime mai multe decât ale lui stalin, hitler, lenin, mao și ceaușescu la un loc. Și vorbesc Adevărul. Spune un stareț rus de la Mănăstirea Optina, că antihristul va veni din sânul romano-catolicismului, în cartea Filocalia de la Optina, Volumul 1. Bucurii tuturor. Last edited by Daniel_Ortodox; 09.01.2013 at 02:38:32. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inchizitia | doctor_faustus | Biserica Romano-Catolica | 34 | 10.07.2017 18:38:55 |
|