![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tinand cont ca traim intr-o tara de superstitiosi, vor fi destui care sa considere ca daca pui mana pe ceva, te-ai pecetluit, i-ai jurat credinta diavolului, deci ce mai conteaza vointa ta? Pur si simplu investesti cu puteri nebanuite acel "obiect". Probabil ca unii, fiind atat de tematori si superstitiosi, vor cadea prada disperarii, isi vor pierde linistea sufleteasca, viata le va deveni chinuitoare, fiind obsedati sa nu se atinga, sa nu se spurce de ceva, deci ei insisi se pecetluiesc cu starea de iad. Daca eu cred in Hristos, inseamna ca o stampila pe mana nu-mi schimba vointa, doar daca cad in idolatrie si cred ca stampila aceea are puteri in sine, iar odata cazut in idolatrie, inseamna ca te-ai rupt de Hristos. Omul credincios nu va fi niciodata pecetluit, omul religios va cadea usor.
Last edited by ioanna; 09.01.2013 at 23:13:51. |
|
|||
|
|||
![]()
De cateva pagini intelegi totul pe dos, asa ca iarta-ma, dar nu ma mai straduiesc sa iti raspund, ca e inutil. Cum zice si "Patrie si Credinta", suntem ireconciliabili. Adios!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai credinta noastra in Iisus Hristos ne e pusa la incercare cu aceste cipuri. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu vad nicio legatura intre credinta in Iisus Hristos si un dispozitiv electronic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista pe You tube destule filmulete despre cipurile RFID. Ar trebui sa te informezi, caci nestiinta nu salveaza pe nimeni. |
|
||||
|
||||
![]()
Chiar, Ioana: cum poti fi asa de superficiala si de mandra in acelasi timp ? Informeaza-te, draga, cu profunzime si sistema, de pe filmuletele de pe youtube !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar se stie ca e mai buna mandria omului care crede ca se informeaza cu youtube -ul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și m-am uitat și iată Mielul stătea pe muntele Sion și cu El o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele Lui și numele Tatălui Lui, scris pe frunțile lor. (Apocalipsa 14:1) Sau gandesc ca se refere la constiinta lor, insa semnul pe frunte si pe mana din Apocalipsa 13 nu se poate referi la constiinta rea (frunte) si fapte rele (mana), ci sigur e cip implantat. Intreb si eu, ca nestiutor. Last edited by ioanna; 09.01.2013 at 23:39:47. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|