Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2013, 23:11:24
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si daca astea sunt scrise, ca ce chestie tocmai cipofobii ar fi aia intelepti iar ceilalti nebuni?
Tinand cont ca traim intr-o tara de superstitiosi, vor fi destui care sa considere ca daca pui mana pe ceva, te-ai pecetluit, i-ai jurat credinta diavolului, deci ce mai conteaza vointa ta? Pur si simplu investesti cu puteri nebanuite acel "obiect". Probabil ca unii, fiind atat de tematori si superstitiosi, vor cadea prada disperarii, isi vor pierde linistea sufleteasca, viata le va deveni chinuitoare, fiind obsedati sa nu se atinga, sa nu se spurce de ceva, deci ei insisi se pecetluiesc cu starea de iad. Daca eu cred in Hristos, inseamna ca o stampila pe mana nu-mi schimba vointa, doar daca cad in idolatrie si cred ca stampila aceea are puteri in sine, iar odata cazut in idolatrie, inseamna ca te-ai rupt de Hristos. Omul credincios nu va fi niciodata pecetluit, omul religios va cadea usor.

Last edited by ioanna; 09.01.2013 at 23:13:51.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2013, 23:12:20
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Si daca astea sunt scrise, ca ce chestie tocmai cipofobii ar fi aia intelepti iar ceilalti nebuni?
De cateva pagini intelegi totul pe dos, asa ca iarta-ma, dar nu ma mai straduiesc sa iti raspund, ca e inutil. Cum zice si "Patrie si Credinta", suntem ireconciliabili. Adios!
Reply With Quote
Vechi 09.01.2013, 23:14:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Tinand cont ca traim intr-o tara de superstitiosi, vor fi destui care sa considere ca daca pui mana pe ceva, te-ai pecetluit, i-ai jurat credinta diavolului, deci ce mai conteaza vointa ta? Pur si simplu investesti cu puteri nebanuite acel "obiect". Probabil ca unii, fiind atat de tematori si superstitiosi, vor cadea prada disperarii, isi vor pierde linistea sufleteasca, viata le va deveni chinuitoare, fiind obsedati sa nu se atinga, sa nu se spurce de ceva, deci ei insisi se pecetluiesc cu starea de iad. Daca eu cred in Hristos, inseamna ca o stampila pe mana nu-mi schimba vointa, doar daca cad in idolatrie si cred ca stampila aceea are puteri in sine, iar odata cazut in idolatrie, inseamna ca te-ai rupt de Hristos.
Crezi, Ioana, acceptand cipul?!?
Tocmai credinta noastra in Iisus Hristos ne e pusa la incercare cu aceste cipuri.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2013, 23:16:05
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Tocmai credinta noastra in Iisus Hristos ne e pusa la incercare cu aceste cipuri.
Nu vad nicio legatura intre credinta in Iisus Hristos si un dispozitiv electronic.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2013, 23:19:56
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Nu vad nicio legatura intre credinta in Iisus Hristos si un dispozitiv electronic.
Asta nu te ajuta cu nimic. Ti-am spus ca vezi totul doar superficial si cu mandria omului, care crede ca le poate pe toate.
Exista pe You tube destule filmulete despre cipurile RFID. Ar trebui sa te informezi, caci nestiinta nu salveaza pe nimeni.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2013, 23:23:24
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Asta nu te ajuta cu nimic. Ti-am spus ca vezi totul doar superficial si cu mandria omului, care crede ca le poate pe toate.
Exista pe You tube destule filmulete despre cipurile RFID. Ar trebui sa te informezi, caci nestiinta nu salveaza pe nimeni.
Chiar, Ioana: cum poti fi asa de superficiala si de mandra in acelasi timp ? Informeaza-te, draga, cu profunzime si sistema, de pe filmuletele de pe youtube !

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 09.01.2013, 23:26:27
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu n-am pozat in omul care le stie pe toate, n-am pozat in mare interpret al Apocalipsei care a identificat cu precizie ca cip-ul e semnul fiarei, cum au facut altii, eu am incredere in Dumnezeu si in Cuvantul Sau si stiu ca orice ispita poate fi biruita, deci nu un cip te desparte de El, indiferent daca-l porti pe card, buletin sau pe mana, ci constiinta ta, daca cade in deznadejde.
Citat:
Pe noi ne salveaza Hristos, nu youtube-ul.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2013, 23:28:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Doar se stie ca e mai buna mandria omului care crede ca se informeaza cu youtube -ul.
Vechi 09.01.2013, 23:30:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Probabil ca unii, fiind atat de tematori si superstitiosi, vor cadea prada disperarii, isi vor pierde linistea sufleteasca, viata le va deveni chinuitoare, fiind obsedati sa nu se atinga, sa nu se spurce de ceva, deci ei insisi se pecetluiesc cu starea de iad.
Asta e si unul din scopuri, cipofobia vrea sa rupa omul de Biserica si sa-l arunce in sectarism si superstitie, de la credinta in Hristos sa-l duca la credinta in magie, numerologie, superehnologie magica, etc.

Citat:
Omul credincios nu va fi niciodata pecetluit, omul religios va cadea usor.
Iar eu as adauga ca cel supersitios, cipofob, cu atat mai usor va fi pecetluit, superstitia e marca celui care a ratat credinta autentica pentru basme omenesti.
Vechi 09.01.2013, 23:35:55
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Iar eu as adauga ca cel supersitios, cipofob, cu atat mai usor va fi pecetluit, superstitia e marca celui care a ratat credinta autentica pentru basme omenesti.
Eu ma intreb daca cei care considera ca pasajul din Apocalipsa 13 se refera la cip implantabil atunci cred deasemenea ca unii vor avea cip-uri pe frunte inscriptionate cu numele Domnului?
Și m-am uitat și iată Mielul stătea pe muntele Sion și cu El o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele Lui și numele Tatălui Lui, scris pe frunțile lor. (Apocalipsa 14:1)

Sau gandesc ca se refere la constiinta lor, insa semnul pe frunte si pe mana din Apocalipsa 13 nu se poate referi la constiinta rea (frunte) si fapte rele (mana), ci sigur e cip implantat. Intreb si eu, ca nestiutor.

Last edited by ioanna; 09.01.2013 at 23:39:47.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53