![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Brecht este un dramaturg ale carui piese au fost jucate in toata lumea civlizata. Nu e nicio problema ca n-ati aflat inca. 2. A scris SI o piesa de teatru despre Galilei. Asa de mult v-ati suparat, ca nici n-ati citit ce v-am scris. Problema dvs. 3. Ce a mai scris Brecht: Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprită ; Baal; Tobe în noapte; Mutter Courage și copiii ei; Die Sieben Todsünden der Kleinbürger; În hățișul orașelor; Opera de trei parale; Omul cel bun din Sâciuan; Puștile doamnei Carrar; Ascensiunea și căderea orașului Mahagonny; Teama și mizeriile celui de-al treilea Reich; Cercul de cretă caucazian; Poezii din Svendborg; O sută de poezii; Scrieri despre teatru Eu nu pot sa inventez argumente stiintifice; vi le-am citat din enciclopedii. Trebuie doar sa verificati. Daca enciclopediile citate nu sunt de incredere, cred ca ar trebui sa gasiti dumneavoastra altele. DECI: am citat din : http://ro.wikipedia.org/wiki/Giordano_Bruno http://www.newadvent.org/cathen/03016a.htm The Catholic Encyclopedia Dictionar enciclopedic, vol.1, A - C, pag.270, Editura Enciclopedica, Bucuresti, 1993. Dictionar Enciclopedic Român, Vol.I, A-C, pag. 431, Academia Republicii Populare Române, Editura Politica, 1962 Dictionar enciclopedic, vol.II, D-G pag.402, Editura Enciclopedica, Bucuresti, 1996 Dictionar Enciclopedic Român, Vol.II, D-J, pag. 498, Academia Republicii Populare Române, Editura Politica, 1964 Le Petit Larousse, En Si la surse suplimentare: (pe care poate le veti verifica dvs., eu scriu mai greu in limba franceza, dar daca e nevoie, va dau si citatele in franceza.) Le Petit Larousse, En Couleurs, 1995, Nouvelle Edition, pag. 1349. Le Petit Larousse, En Couleurs, 1995, Nouvelle Edition, pag. 1204. Asta e tot ce am gasit eu acum. Daca vreti, mai cautati dvs. Va doresc liniste sufleteasca. Last edited by MariaElena; 10.01.2013 at 01:53:51. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inchizitia | doctor_faustus | Biserica Romano-Catolica | 34 | 10.07.2017 18:38:55 |
|