![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreau să explic , fără să deranjez pe unii , care este explicația acestor termeni . Nu vă supărați pentru că este un subiect foarte adânc înrădăcinat în existența noastră . Cunoașterea apropiată a acestor termeni pot ajuta mult în viața noastră de zi cu zi . Pentru unii poate părea exploziv explicația acestor termeni . Să începem vă rog .
Am avut un vis despre război în care am văzut un diavol mascat într - un om . După cum știți , despre Iuda se spune că a fost un diavol . Deci unii oameni de lângă noi pot fi de fapt diavoli mascați . A fost neplăcută întâlnirea cu un diavol și în vis . Cum să fie oare întâlnirea în viața de zi cu zi ? Dar mi - a stârnit intenția de a descrie despre aceștia deoarece acum consider că pot să tratez problema la rece cum s - ar spune . De ce scriu despre acest subiect ? Pentru că vreau să trezesc dacă pot . Doamne ajută în acest scop . Diavol este sinonim cu termenul de drac și poate chiar și de demon . O să vă explic de ce poate în cazul demonului la sfârșit . Dar cei trei termeni nu sunt la fel . Prin urmare , diavolul este termenul dat și sub care se știe acum individul annunaki . Cum îi distingeți ? Sunt reptilieni . Au ochi de reptilă adică aproape cu acei de pisică. Atitudini de reptilă , adică reci . Au un aer greu . Sunt foarte abili fizic dar nu te poți aștepta multe de la ei intelectual . Totuși au un imperiu foarte vast . Sunt printre cei mai bătrâni din lume ca vârstă . Știu să mănânce și să bea carne respectiv sânge . Uneori ale altora , ca al oamenilor , uneori chiar și al propriilor semeni . Le place întunericul . Masonii și cei care conduc lumea o conduc tot din umbră și se supun acestor diavoli . În schimbul unor favoruri materiale . Conduc o civilizație după principiul binecunoscut de dezbină și cucerește . Masonii noștrii sunt cam slabi din anumite puncte de vedere pentru că preferă plăcerile lumești ca să zic așa . De aceea îi și pun acești diavoli conducători . Să trecem la subiectul următor . Dracii sunt conduși tot de diavoli . Sunt ca noi săracii , tot conduși . Nu sunt așa răi dar după princiupiul divide et impera sunt conduși și ei . Adică sunt forțați să ni se împotrivească . Sunt gânditori . Dar pot să ne aprecieze bine gândurile . Pe când diavolii ni se împotrivesc prin frică , dracii prin inteligența lor . Sunt roșii și diformi la față . Uneori și alte nuanțe . Poate ați observat prin filme unele aproximări . În final despre demoni știu să vă zic nu prea multe . Am găsit unii englezi referindu - se la de - man . Demon se referă la niște purtări ale noastre care sunt de fapt niște demoni . Deci demonii sunt niște purtări ale noastre . Sunt aproape de noi decât ceilalți doi termeni . Sper că am trezit pe cât posibil pe unii sau că am stârnit interesul dumneavoastră . Doar eu știu cât am trudit pentru subiectul acesta deci nu poate fi excelent pentru că unii s - au cam împotrivit . Aviz administratorilor leneși care de fapt lucrează pentru alte forțe decât pentru frații lor . Mulțumesc și Doamne ajută . Last edited by Degaul; 12.01.2013 at 13:43:27. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre dragoste si alti demoni ... | mihai anton | Pocainta | 5 | 16.04.2010 15:51:06 |
Mesajul diavolului catre demoni | annajanette | Generalitati | 9 | 14.03.2010 15:25:28 |
Inselatul de draci Hitler si BC | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 22 | 15.02.2010 13:35:59 |
despre dragoste si alti demoni | andreeea | Generalitati | 18 | 04.06.2008 12:14:25 |
|