Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2007, 14:23:35
cristina83 cristina83 is offline
Member

Data înregistrării: 29.03.2007
Implicit

Am auzit si eu ca semnul dolarului reprezinta copacul si sarpele iar al monedei euro, intors semnul la 90 grade reprezinta coarne.Am mai auzit ceva si de masura Odei bucuriei dar nu mai stiu ce semnifeca.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2007, 14:29:59
ireal ireal is offline
Member

Data înregistrării: 29.10.2007
Implicit

:rolleyes: hello guys!? am intrebat ce legatura are titlu (FASCISMUL) cu masoneria???
Cum bine zicea cineva mai sus noi vb aici pentru ca nu avem nicio treaba cu masoneria (si asta poate nu e lucru rau)! Pentru ca daca exista cineva pe acest forum care poate ar avea ceva informatii despre masoni nu cred ca ar vorbi despre asta. Eu nu neg ceea ce spunea MARIUS_DANIEL. E parerea lui, poate nu si a mea, dar o respect. Ceea ce ma intriga era titlul care nu are nicio leg cu ce se discuta. :)
Reply With Quote
Vechi 12.11.2007, 15:07:56
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ireal
:rolleyes: hello guys!? am intrebat ce legatura are titlu (FASCISMUL) cu masoneria???
Cum bine zicea cineva mai sus noi vb aici pentru ca nu avem nicio treaba cu masoneria (si asta poate nu e lucru rau)! Pentru ca daca exista cineva pe acest forum care poate ar avea ceva informatii despre masoni nu cred ca ar vorbi despre asta. Eu nu neg ceea ce spunea MARIUS_DANIEL. E parerea lui, poate nu si a mea, dar o respect. Ceea ce ma intriga era titlul care nu are nicio leg cu ce se discuta. :)
Cum care e legatura?Si comunismul si fascismul sunt produsele masoneriei,asa cum e si ecumenismul in biserica.Ambele au fost si sunt folosite in interesul lor de a crea imparatia lui antihrist si a cuceri lumea.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2007, 16:45:17
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

wow, daca urmarim firul logic, asta inseamna ca Ceausescu cu politica lui de "neamestec in treburile interne" a oprit invazia Ecumenista in Romania pentru aproape 40 de ani. Acum macar stim o treaba, nu ca n-ar fi meritat sa fie judecat pentru crime.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2007, 18:27:38
ireal ireal is offline
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
Cum care e legatura?Si comunismul si fascismul sunt produsele masoneriei,asa cum e si ecumenismul in biserica.Ambele au fost si sunt folosite in interesul lor de a crea imparatia lui antihrist si a cuceri lumea.
mda... no comment, iti sugerez sa mai studiez istoria putin.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2007, 12:44:15
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
mda... no comment, iti sugerez sa mai studiez istoria putin.
Iar eu iti sugerez sa mai citesti despre masonerie si vei avea multe surprize.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2007, 00:26:23
ireal ireal is offline
Member

Implicit

ma scuzi, nu stiam ca ai legaturi cu Marea Loja a New Yorkului, pentru ca poate numai astfel ai fi atat de sigur de ce spui...
Ideea de comunism e foarte veche, mai veche decat inceputurile masoneriei!!!!!!
Reply With Quote
Vechi 14.11.2007, 10:59:41
Senior Member

Implicit

Citat:
ma scuzi, nu stiam ca ai legaturi cu Marea Loja a New Yorkului, pentru ca poate numai astfel ai fi atat de sigur de ce spui...
Ideea de comunism e foarte veche, mai veche decat inceputurile masoneriei!!!!!!
Normal ca e mai veche,de la turnul Babel si vechile mari imperii,de la faroni,de unde isi au masonii multe simboluri,dar asta au si facut,au continuat comunismul,sub diverse forme,pana azi...Acum ii spun democratie si alte pacaleli pentru neavizati.
Reply With Quote
Vechi 16.11.2007, 12:54:39
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

nu cred ca are intradevar legatura una cu alta intradevar SUA este o lume aparte si cei ce intra in ea isi lasa la intrare trecutul se schimba total devine un alt om in momentul in care primesc cetatenia americana se considera superiori din toate punctele de vedere.Iar comunismul utopic are la baza dorinta omului sarac de egalitate cu cel bogat cine nu isi doreste sa nu fie considerat inferior.:rolleyes:???
Reply With Quote
Vechi 16.11.2007, 13:16:49
Andrei_ortodox Andrei_ortodox is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

Fascismul o fi creatie a masonilor,desi nu cred,dar nationalismul cu siguranta nu,cel putin la romani.
De national-crestinism ce zici,e tot fascism?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noua Dreapta si fascismul Times.new.roman Generalitati 18 04.10.2011 16:43:02