Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2013, 22:56:23
mekahekaleka mekahekaleka is offline
Member

Data înregistrării: 26.10.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Antonia, nu ma crezi cu "musca inginerita geneticeste care iti baga cipu' facut de Cenusii in nas"? Sincer, pina si arianistii ar avea mai multa ponderatie si logica in afirmatii decit voi, grupul "moarte cipurilor imaginare, traiasca cipurile bancare".
Tot ceea ce sustin ei e lipsit de logica , paranoia totala . "crede si nu cerceta" nu se aplica in orice ...
ea spune ca nu ii place sa ii fie schimbat numele de botez cu un numar dar dupa ce ii zic ca ipul si numarul de telefon sunt niste numere imi zice ca nu am inteles esenta ca e vorba strict despre cele implantate in piele . pai ori una ori alta ? ai inceput cu partea ca numele tau nu e un numar si acum imi zici doar asta . argument invalid . nu e dusmanie ci doar o analiza simpla a ceea ce spui . incearca sa realizezi ca nu traiesti intr-o lume pe care o vezi prin filmele SF si du-te la dentist ca nu o sa iti implanteze niciun cip , iar cardurile medicale sunt doar pentru usurarea treburilor sau/si doar ca sa mai faca niste bani in plus nu ca sa te trimita pe tine in iad. pana si casa ta este notata cu un numar (de ex apartamentul 20 => in 20 traieste antonia . deci 20=antonia => numele de boteza = numar)
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sanatate Mosh-Neagu Postul 255 30.07.2017 13:46:00
o rugaciune pentru sanatate maria32 Umanitare 34 09.07.2015 16:05:09
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Religie alternativa CristanN29 Despre Biserica Ortodoxa in general 8 25.11.2010 12:05:42
Rugaciune pentru Sanatate t_a_pirvu Umanitare 4 15.09.2010 12:58:53